Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycja do mc servera

Rexct75673372
Wiadomość dodana przez Marcinek,

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za przypadkową reklamę.

Wyróżnione odpowiedzi

Drodzy admini wasz server jest nudny pod jedn względem pvp od 3 edycji jak gram w stecz jest ok 13 osub na pvp a jak są to jakieś 4.3 hopu .

1. Wprowadzenie pls spowrotem stare pvp z servera co było 

2. Proszę wkonicu wrzucie jakiego dobrego anty haksa na server bo serio ja 

Jak gram to powiem tylko tyle nawet sigma daje radę z waszą administracja i tym anty citem waszym   co z tego że są oni jak ciągle banują za fly i takie ine haksy nawet wezicie spytajcie się założycieli servera <tu pada nazwa serwera> jaki mają anty cita bo serio ja tam gram i mają zajebisty . 

3 . Nie olewajcie tej propozycji 

Jak ja w 2020 roku zacząłem na waszym servie grać to na pvp grało nawet z połową servera a teraz co tylko 10 osub co najwyżej i dodajcie żeby można była uciec na linie pvp bo na <tu pada nazwa serwera> jest takie cos ale jak wam nie odpowiada to dodajcie że podszas walki nie wejdzie się na pvp . 

4. Dziękuję za uwagę rozpaczcie to . 

Edytowane przez Marcinek
  • Superka 1

Pierw to usuń dwie reklamy ze swojej propozycji, żebyś bana nie dostał (chodzi o nazwy innych serwerów) 

A co do propozycji jestem na TAK, kupilibyście jakiś lepszy antycheat, bo szczerze wystarczy pobrać byle gówno z neta i jest lepszy niż na waszym serwerze XD i za przywróceniem starego pvp, bo nowe ssie

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 3 tygodnie później...

Co do antycheata to jestem za, ponieważ ten obecny wyrzuca czystych graczy, a z cheaterami nic nie robi. Jestem na nie, jeśli chodzi o zmiane pvp na 1.8, bo nowe jest o wiele lepsze i wymaga więcej umiejętności, a nie nawalanie w myszke.

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...