Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Krótsze bany

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): dominik585
Propozycja dotyczy (tytuł): krótsze bany za byle co 
Opis propozycji: Proponuję administracji, żeby nie dawać tak długich banów dla nowych, jak i starszych graczy,  jak dała Alicja jednemu z graczy. W ostatnim czasie ja i starsi gracze zauważyli, że czym nonamowy gracz, tym jest gorzej traktowany. Chcecie mieć więcej graczy, a przyjdzie taka Alicja i daję bana za byle gówno, na BARDZO długi okres czasu, bo 5dni za wystawienie przedmiotu z nieodpowiednią nazwą jest przesadą, przynajmniej ja tak uważam i duża część osób (oczywiście jak napisałem o całej sytuacji na ile Alicja dała bana, każdy się śmiał, że czym nonamowy gracz tym gorzej traktowany XD). Widać, że czym starszy gracz, który dogaduje się z administracjom, tym jest lepiej przez nich traktowany🤡, a nonamy to "wyrzutki" i trzeba ich (wiadomo co). Mam nadzieję, że weźmiecie to do siebie, bo takie długie bany, za byle co, to żenada.
Dodatkowe SS'y: Zbędne.

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1
  • Haha 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Chciałbym się ciebie zapytać dlaczego wszystkich członków administracji wrzucasz do jednego wora? Mamy taryfikator a tam są widełki na ile można nadać bana za dane przewinienie. Oczywiście bana powinno się dostawać do WAGI złamanego regulaminu a nie ślepo dawać najwyższe z możliwych kar. Osobiście mogę powiedzieć, że mylisz się w stosunku długości kar nadawanych dla nowych użytkowników. Zdarzają się przypadki, że wam ban wydaje się za długi, ale trzeba wziąć pod uwagę, czy ten gracz nie robił takich rzeczy wcześniej a do tego wglądu nie macie. Administracja analizując zachowanie danego użytkownika ustala długość kary jaka zostanie mu nadana. 

Godzinę temu, oskar napisał:

Chciałbym się ciebie zapytać dlaczego wszystkich członków administracji wrzucasz do jednego wora? 

Napisałem w liczbie mnogiej, ale to nie znaczy, że każdy administrator tak robi😂😉🤡, ale większość administracji. 

Mamy taryfikator a tam są widełki na ile można nadać bana za dane przewinienie. Oczywiście bana powinno się dostawać do WAGI złamanego regulaminu a nie ślepo dawać najwyższe z możliwych kar. 

Czasami jak widać wasz taryfikator nie gra roli XD. Naprawdę gracz, który już nie raz zrobił oszustwo na licytacji pisałby takie coś w odwołaniu? Przecież każdy wie, że administracja ma dostęp do banów itp. (ss'y na samym dole). I myślę, że możesz pokazać bany tego użytkownika😉, nie jest to nic złego, no chyba, że ktoś boi się przyznać do błędu administracji, bo w końcu jesteś w zarządzie. 

Osobiście mogę powiedzieć, że mylisz się w stosunku długości kar nadawanych dla nowych użytkowników. Zdarzają się przypadki, że wam ban wydaje się za długi, ale trzeba wziąć pod uwagę, czy ten gracz nie robił takich rzeczy wcześniej a do tego wglądu nie macie. Administracja analizując zachowanie danego użytkownika ustala długość kary jaka zostanie mu nadana. 

A powiedz mi, ale naprawdę postaraj się odpowiedzieć mądrze, co zachowanie gracza ma do bana za drobnostki? Rozumiem jakiś perm itp. to mógłbyś brać pod uwagę zachowanie, ale taka drobnostka? XD. I też na dole ss"y jakby to był już jego kolejny ban, raczej by tak nie pisał. I w ogóle nie wiesz jakie kontakty ze sobą mają gracze, może gracz ten pokazał mi bany i udowodnił, że naprawdę nie miał wcześniej bana, zastanów się czasem, bo wszystko co dla ciebie jest niemożliwe będąc graczem, każdy to robi 😂😉🤡😉.

Screenshot_2022-06-18-23-38-58-29_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Screenshot_2022-06-18-23-38-43-99_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Screenshot_2022-06-18-23-38-33-74_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...