Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

yoda1322

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Yoda
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: 2 miesiące temu około, nie wiem nie pamiętam już
Opis sytuacji: a więc tak, wywiązała się kłótnia mała na chatcie między kilkoma dziewczynami z serwera plus dorianem i mentosem. W pewnym momencie, żeby przestrzec inne użytkowniczki serwera Discord wysłałem im na pw, podkreślam na pw zdjęcia pewnych części ciała doriana, która zapewne większość serwera widziała. Wszedł sobie @KrychaMieczXD na chat i jakoś użytkowniczka napisała, że wysyłam jej na pw zdjęcia niecenzuralne pewnych części ciała doriana, a ja odpowiedziałem, że robiłem to aby przestrzec inne użytkowniczki przed ewentualną powtórką sytuacji. @KrychaMieczXD z bomby dał mi perma, gdzie czytałem wtedy taryfikator serwera dc i wzmianki o tym, że wysyłanie komuś zdjęć na pw na discordzie nawet +18 jest karane. Proszę wobec tego o okoliczności łagodzące i chociaż zmniejszenia owej kary. \

Dzięki, pozdriawiam
Screen bana: nie potrzeba 

Nie musisz wysyłać czyichś części ciała żeby kogoś ostrzec, wystarczy napisać i opisać sytuację. Szkoda, że nie odwołałeś się w momencie otrzymania bana, a dopiero teraz, jednak mimo wszystko perm to zbyt wysoka kara jak na sam początek

Za zdjęciem blokady

• Superka 1
  • Like 1

DP3Woc2.png

Blokada miała miejsce dwa miesiące temu i uznaję, że już wystarczy. Niektórzy z graczy zgłosili te wiadomości, dlatego otrzymałeś bana permanentnego. Mam nadzieję, że taki okres czasu pozytywnie na ciebie wpłynął i następnym razem postąpisz mniej pochopnie. Kara zostaje skrócona do 7 dni.

• Superka 1
  • Wow 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...