Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kanzol
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kanzol
Nick Administratora, który banował: DaXim_
Kiedy to się stało?: 2022-06-15 godzina 16:27
Opis sytuacji: gram sobie i nagle perm , więcej nie będę robił multi-konto , chciałem tylko sobie pograć przepraszam 😥
Screen bana:

16554756853241894280404572925216.jpg

Edytowane przez jipsyy

2 minuty temu, kanzol napisał:

Nick zbanowanego: kanzol
Nick Administratora, który banował: DaXim_
Kiedy to się stało?: 2022-06-15 godzina 16:27
Opis sytuacji: gram sobie i nagle perm , więcej nie będę robił multi-konto , chciałem tylko sobie pograć przepraszam 😥
Screen bana:

16554756853241894280404572925216.jpg

Te multi konta to mojej rodziny bo mam 12 braci i jedna siostrę, 

• Nie ośmieszaj się 4

6 godzin temu, kanzol napisał:

Te multi konta to mojej rodziny bo mam 12 braci i jedna siostrę, 

ciężko w to uwierzyć, w szczególności, że w odwołaniu napisałeś "więcej nie będę robił multi-konto"

Masz trochę godzin spędzonych na serwerze, wydaje mi się, że jeśli dotrzymałbyś obietnicy to Twoje główne konto mogłoby zostać odblokowane. Ale kłamstwa w tym nie pomagają. 

Jeśli nie będziesz robił już multikont to jestem za zdjęciem blokady

DP3Woc2.png

W dniu 17.06.2022 o 22:53, Bvcha napisał:

ciężko w to uwierzyć, w szczególności, że w odwołaniu napisałeś "więcej nie będę robił multi-konto"

Masz trochę godzin spędzonych na serwerze, wydaje mi się, że jeśli dotrzymałbyś obietnicy to Twoje główne konto mogłoby zostać odblokowane. Ale kłamstwa w tym nie pomagają. 

Jeśli nie będziesz robił już multikont to jestem za zdjęciem blokady

W dniu 17.06.2022 o 23:38, kanzol napisał:

Dotrzymam obietnicy bo chcę odzyskać główne konto, i z całego serce żałuję mojego postępowania przepraszam

Połączono posty.//jipsyy

Co zrobisz jak nic nie zrobisz ,

Nawet mogę mieć usunięte główne konto czy wyzerowane , ale chciał bym mieć zdjętą blokadę na IP , bo chciał bym zrobić nowe konto , przepraszam cały serwer i administrację serwera , za moje postępowania na serwerze , przepraszam z całego serca , chcę tylko sobie pograć na waszym serwerze bo jest najlepszy na świecie, tyle dziękuję za wypowiedź ❤️

17 godzin temu, kanzol napisał:

Co zrobisz jak nic nie zrobisz ,

Nawet mogę mieć usunięte główne konto czy wyzerowane , ale chciał bym mieć zdjętą blokadę na IP , bo chciał bym zrobić nowe konto , przepraszam cały serwer i administrację serwera , za moje postępowania na serwerze , przepraszam z całego serca , chcę tylko sobie pograć na waszym serwerze bo jest najlepszy na świecie, tyle dziękuję za wypowiedź ❤️

Jestem tego świadomy że mam bana i zaraz będzie odpowiedź , że mam bana , albo zostałem od banowany , albo będę ostrzeżony że mam tak nie robić , tak wiem o tym i jestem tego świadomy 

Połączono posty.//jipsyy 

• Haha 1

Kara jest za MK+5, co oznacza, że byłeś banowany niejednokrotnie. Jeśli przez taką ilość blokad wciąż nie zrozumiałeś, że robisz coś źle, przykro mi, ale nie dostaniesz drugiej szansy. Jeśli faktycznie masz taką ilość rodzeństwa - zgłoście współdzielenie IP.

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...