Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GazikBott

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: GazikBott discord : gazikk#0007
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: nie wiem krótko po powstaniu dc realcrafta
Opis sytuacji: Wszedłem na discorda i krycha dał mi bana, bo jacyś ludzie odwalali syf i mi się oberwało. Zapytany, czemu dał mi bana odpowiedział 'bo tak' xd. Dla mnie śmieszna sytuacja proszę o ub i tyle nie ma co dyskutować chłop ma na bani i tyle w tej administracji na dcku. Nic nie zrobiłem, a chce korzystać i gadać z ludźmi. + dodam ze mialem kilka wiadomosci tylko moze z 10 maks
Screen bana: tu o screen a taki od bota to w ch*ju to mam nie bede szukal po dmach 

2022-06-15 20_09_11-Window.png

Edytowane przez GazikBott
eessa
  • Superka 4
  • Like 1

Należy zacząć od tego, że ban był słuszny. Zachowanie na wielu płaszczyznach było naganne, czego dowody otrzymałem w wiadomości prywatnej. Moja ocena będzie jednak pozytywna, blokada zostanie skrócona. Przypominam, że jest to ostatni raz, kiedy odwołanie zostaje akceptowane, każde następne zostanie odrzucone obligatoryjnie bez względu na powagę czynu. Dogłębnie sprawdziłem, co robiłeś (podobna sytuacja miała miejsce na Forum) i nie jestem w żadnym stopniu zaskoczony decyzją Krychy o przyznaniu takiej kary. Od dziś masz cztery miesiące na refleksje, zastanów się ponownie nad tym, co zrobiłeś i przemyśl raz jeszcze wybryki, których się dopuściłeś - kolejnej szansy już nie będzie.

• Superka 3

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...