Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dodanie cooldownu na kox jabłka

saikeh

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... saikeh
Propozycja dotyczy (tytuł): ... dodanie cooldownu na kox jabłka 
Opis propozycji: ... uwazam ze dodanie cooldownu na jedzenie kox jablka wynoszacego chociazby 1.5 minuty przyspieszylo by na serwerze pvp i dodalo mu nowego ducha gdyz nie opieraloby sie to na jedzeniu stacka kox jablek na klepie lecz jednak bardziej taktycznego podejscia do sprawy. Ponadto uwazam ze aktualnie pvp jest totalnie na pale i nie wymaga zadnych umiejetnosci a ludzie z duza iloscia takich jablek dalej moglyby wynosic ze soba niezliczona ich ilosc lecz nie mogli by ich jesc jak stekow, pozdrawiam 🙂

• Superka 1

Nie wiem czy kiedyś była taka propozycja ale myślę że lepiej by było zrobić coś w stylu ala limity. Oczywiście to jest tylko moja myśl bo wydaje mi się że było już cos z tym poruszane kiedyś. Co do samej propozycji to jak najbardziej na tak jestem. Przyda się takie coś w szczególności dla nowych graczy którzy nie mają stakow złotych jabłek

Jestem na Nie,

rozumiem ,że dla początkujących może uciążliwe być noszenie staka koxow przy sobie ale zakładając ,że gracz zjadłby go przed walką i po minucie walki okazało by się ,że przeciwnik ma miksture sily i jest w totalnej dupie, chce zjeść koxa a tu co? Cooldown no i jest po nim bo nie mógł zjeść koxa na którego sobie zapracował.

Na prawde pvp to jest dodatek, jeżeli chcesz grać pvp na serverze freebolding to musisz pogodzić się z tym , że gracze którzy grają tu dłużej będą mieli lepsze itemy i zamiast, próbować wyrównać szanse pisząc propozycje, możesz zarobić na lepsze itemki. Tak jak pisalem pvp jest dla urozmaicenia gry na servie a nie po to by 50% osob wchodzilo tam by zagrac pvp.

Jeżeli chcesz rywalizowac w pvp

I mieć takie same szansę jak przeciwnik, to jest dużo takich serverów pod to.

Edytowane przez BDmati

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...