Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): s9arkyy 
Propozycja dotyczy (tytuł): spis administracji 
Opis propozycji: Nie jeden gracz się zastanawia zapewne kto gościł w administracji na naszym serwerze. Tutaj proponuję dodać dział w którym będziemy mogli znaleźć wszystkich którzy odbyli jakieś stanowisko na serwerze zaczynając od ModChat wzwyż, kiedy odeszli i ewentualnie kiedy ponownie dołączyli w szeregi administracji i oczywiście miło by było gdyby pojawiły się wpisy jak ktoś jednocześnie pełnił jakąś funkcje na forum/ts/dc. Co prawda nie jest to jakoś bardzo nam potrzebne do życia ale czasami fajnie jest wrócić sobie wspomnieniami i zobaczyć kto i ile czasu poświęcił na ten serwer. 

Pozdrawiam i miłego 😁
Dodatkowe SS'y: myślę że nie potrzebne 

• Superka 3

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

jestem na tak bo tak jak Wusz bym na tej liście był

Gracze często nie wiedzą, kto był kiedyś w administracji i jeżeli by to ich interesowało czy to w formie spisu czy kroniki by mogli sobie poczytać o tym.

• Superka 2

• Admin Forum
Admin Forum

Za zaakceptowaniem. Sam nie raz się zastanawiałem czy ktoś z dawnej administracji jeszcze gra. 

Jeśli jest to możliwe jest jak najbardziej na TAK

• Superka 1

image-13.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...