Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Chorywacja1

Chorywacja1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Chorywacja
Nick Administratora, który banował: @Less_Than3
Kiedy to się stało?: nie pamiętam
Opis sytuacji: Miałem live z serwera i postanowiłem, że zaproszę osoby na mego live'a, następnie po jakimś czasie dostałem bana z powodem "Reklama[Celowa]
Screen bana: https://imgur.com/a/BaOEhlB

• Nie ośmieszaj się 1

Prawdopodobnie pokazałeś coś co mogło być reklamą innego serwera. Myślę, że jak Less wydał ci bana permanentnego, nie mógł się pomylić lub nie mógło być to przypadkiem. Jestem na neutral, niech @Less_Than3się wypowie. (Starać się na stanowisko modchata'a poczym dostać perma😂?)

• Mrozi 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Twoje konto na YouTube jest pełne reklam innych serwerów i zawartości kompletnie niezwiązanej z naszym społeczeństwem. Nawet jeśli przez moment streamowałeś rozgrywkę z naszego serwera nie jestem w stanie przymknąć oka na takie treści (screen poniżej).image.png

• Superka 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Posiadając reklamy innych serwerów na kanale, na który zapraszasz graczy jest karane zgodnie z taryfikatorem jako Reklama[celowa] jak w Twoim przypadku. Blokada została wydana prawidłowo. 

Jeżeli zrobisz coś w tym kierunku, abyśmy pomyśleli o skróceniu kary (przykładowo ukrycie/usunięcie reklam z kanału) to blokada zostanie skrócona. Na ten moment blokada została wydana prawidłowo, więc odrzucam. 

• Superka 2

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...