Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Balans leveli prac

ZeQus

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ZeQus
Propozycja dotyczy (tytuł): Balans leveli prac
Opis propozycji: wbicie 20 levelu górnika zajmuje kilkanaście do kilkudziesięciu godzin gry. Moją propozycją jest zwiększenie ilości leveli tej pracy. Przy pracach kowal oraz czarnoksiężnik powinny zostać zmniejszone progi do wbijania lvlu, ponieważ te prace wymagają expa/pieniędzy (poza nalewaniem butelek za 2 exp).
Dodatkowe SS'y: ...

9 godzin temu, ZeQus napisał:

wbicie 20 levelu górnika zajmuje kilkanaście do kilkudziesięciu godzin gry.

Patrząc po średnim czasie spędzanym przez graczy zarówno nowych jak i starych zbędne jest zwiększanie lvli prac. 

Jestem na nie.

• 2 tygodnie później...

Jestem na Nie

Jeżeli ktoś chce wbić 20lvl górnika-wbije tak samo jeżeli chce wbić 20lvl farmera-na spokojnie wbije i nie jest to wcale takie trudne. Według mnie nie ma potrzeby wprowadzania takiego czegoś. Nie jest to trudne. Wbicie farmera zajmuje tyle czasu co gornika, lecz gracze tego nie robią ponieważ wydaje się to mniej opłacalne.

A co do pracy górnika, lepiej aby został 20lvl ponieważ przy wyższym za dobrze by się zarabiało chyba ,że nie wiązalo by się to z większymi zarobkami. Ale wtedy jaki sens mialo by wprowadzanie wyższego poziomu?

Edytowane przez BDmati

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...