Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwołanie od bana

BluuMePL

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: BluuMePL
Nick Administratora, który banował: Wikkiaa
Kiedy to się stało?: 1.06.2022
Opis sytuacji: miedzy godziną 16-18 się bardzo zdenerwowałem i napisałem podajrze słowa "pierdole ten kurwa serwer nic na nim nie można zrobić" coś takiego, ponieważ z serwerem jest coś nie tak, mógłbym rozwinąć jeśli by ktoś chciał z administracji:),

pojawiają się ciągle błędy, jak nie straciłem zwierząt (wiem trzeba zrobić ss. zdjecie i pokazać administracji, ale po co? nie można tego naprawić?, nie wnikając w to...) przed zwierzętami chciałem również zrobić automatyczna farme kaktusa, tu też mi sie nie udało bo sie niszczył blok, próbowałem uspokoić emocje, ale jak już 3 raz coś mi nie wyszło wybuchłem, pisze odwołanie tylko dlatego, że nie rozumiem dlaczego zostało to zaargumentowane tym, że "obrażam administracje" wyraziłem swoją opinie. próbowałem być miły i zrozumieć pewne ZABLOKOWANE lub ZEPSUTE rzeczy ale poprostu macie za dużo błędów, iż jestem bardzo wybuchowym 15 letnim graczem nie udało mi sięzatrzymać emocji i musiałem jakoś je rozładować, po tej godzince myślenia, uswiadomiłem sobie, że nie było warto, chociaż jest wiele serwerów ten naprawde polubiałem, mimo wszystko, także chciałem przeprosić Administracje i wrócić na was serwer, jeśli da sie skrócić bana.. nastepnym razem przemyśle zanim coś napisze ^^ 
Screen bana: 

Miłego dnia życze, jeszcze raz bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje.
-BluuMePL

Przechwytywanie.PNG

W sprawie błędów najlepiej zgłaszać się właśnie na forum, istnieje do tego odpowiedni dział, który jest sprawdzany i aktualizowany. Przykro mi, ale waga czynu jest dość wysoka, a kara najniższa możliwa. Odwołanie odrzucam, na następny raz panuj nad emocjami i podchodź do sprawy z chłodną głową.

• Przytulas 1
  • Mrozi 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...