Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kradzież na działce

Bl4ckPow3r_
Wiadomość dodana przez Tadzioo_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Bl4ckPow3r_

Nick Administratora, który banował: Oldmancats

Długość bana: 5 dni

Kiedy to się stało?: 10 min temu

Opis: Kupiłem kopanie na beaconie były połączone cztery działki. Te działki dały na sierodek beacona tam gdzie są odzielenia od działek i tam znajdował się beacon. Po czym kupiem kopanie i zabrałem to nie jest wina tego kto go zepsuł tylko tego kto go postawił bo mógł postawić go na działce i zablokować niszczenie go. Dlatego proszę o unbana bo to jest nie realne że dostałem bana za to że ktoś inny nie myśli. I beacona jednak też poproszę jak dostanę ub bo to jest praktycznie mój jak mi go zabrał administrator. I po pierwsze Oldmancats nie wie że tam nie ma działki tylko jest łącznik więc jednak skargę też napisze. A po 2 mogli go dać na działkę i zablokować dostęp do psucia beaconów a tylko w ziołem beacona więc ban moim zdaniem jest nie słuszny. Czekam na odpowiedź pozdrawiam. 

Edytowane przez Tadzio_
  • Nie ośmieszaj się 4

SMod

Do odrzucenia, nie ważne czy to był łącznik, czy działka gracza ukradłeś beacon, tym samym złamałeś regulamin. Ban jak najbardziej słuszny.

Edytowane przez Kacper2115
  • Superka 3

Beacon został położony na łączniku między 4 działkami żeby dosięgał na każdej z nich, ukradłeś go, więc czego ty się spodziewałeś, że administrator ci pogratuluje kradzieży i da ci drugiego? Na przyszłość przed graniem polecam przeczytać regulamin serwera. Jest napisane, że za kradzież na działce jest Ban, jakby tak każdy mógł zabrać sobie beacona i nie dostałby żadnej kary, ten punkt z regulaminu zostałby usunięty.  Ban jak najbardziej słuszny, a ty świnio więcej nie kradnij i zacznij normalnie zarabiać. I ucz się a nie grasz w klocki.

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...