Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pitork

Wyróżnione odpowiedzi

Tworzę wątek drugi raz ponieważ uważam że ban został nadany niesłusznie (nie obchodzi mnie to czy dostanę ostrzeżenie czy jakąś blokadę na forum, chcę wyjaśnić sytuację i walczyć o swoje prawa). Wysyłam dodatkowo link do innego tematu gdzie osoba z podanym nickiem od razu dostała unban ponieważ powołała się na punkty w regulaminie i taryfikatorze które mówią jasno że za nicki wulgarne bądź rasistowskie można otrzymać blokadę. Od razu mówię - czytałem cały regulamin i taryfikator i nie znalazłem punktu który by jasno mówił o tym że za moje 'przewinienie' jest blokada. Dodatkowo jeśli mnie pamięć nie myli na którejś z poprzednich edycji wchodziłem na dokładnie takim samym nicku i nikt nie miał wtedy z tym problemu. Jeśli jest możliwość przedyskutowania tego to proszę nie odrzucać mojego wątku od razu po otrzymaniu odpowiedzi od któregoś z moderatorów/administratorów lub proszę o odpowiedź na zadane pytanie na TeamSpeak'u (na którym siedzę pod nickiem Pitork i nie zamierzam w najbliższym czasie wychodzić) lub porozmawianie tam na konkretnym kanale.

Nick zbanowanego: JanPowerII
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: W nocy z wczoraj na dzisiaj, jakoś między 23:50-00:05
Opis sytuacji: Byłem na serwerze na swojej działce i nagle otrzymałem blokadę na konto podczas przeglądania menu questów.
Screen bana:

2022-05-28_00.03.43.png

Edytowane przez Pitork

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...