Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

StalowyPL2006

StalowyPL2006

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...StalowyPL2006
Nick Administratora, który banował: ...Zeltraz
Kiedy to się stało?: ...Nie mam pojęcia bo długo nie miałem czasu na granie
Opis sytuacji: ... Odpalam mc chcę wejść na serwer i widzę że jestem zablokowany za mk duzafryta. w tej edycji bardzo mało grałem może nawet 1 godziny nie mam przegranej i widze że mam bana a jestem na 100% pewny że nie robiłem mk  a chyba ban jest za mk+5 i liczę na ponowne sprawdzenie czy to mk jest moje bo naprawdę dziwna sytuacja a na koncie StalowyPL2006 gram od kilku edycji więc po co mi było by mk jak nie byłem prawie banowany. Wjęc liczę na sprawdzenie tej sytuacji.
Screen bana: ...image.thumb.png.da8930d253b0c718aed62971d824202b.png

35 minut temu, StalowyPL2006 napisał:

Nick zbanowanego: ...StalowyPL2006
Nick Administratora, który banował: ...Zeltraz
Kiedy to się stało?: ...Nie mam pojęcia bo długo nie miałem czasu na granie
Opis sytuacji: ... Odpalam mc chcę wejść na serwer i widzę że jestem zablokowany za mk duzafryta. w tej edycji bardzo mało grałem może nawet 1 godziny nie mam przegranej i widze że mam bana a jestem na 100% pewny że nie robiłem mk  a chyba ban jest za mk+5 i liczę na ponowne sprawdzenie czy to mk jest moje bo naprawdę dziwna sytuacja a na koncie StalowyPL2006 gram od kilku edycji więc po co mi było by mk jak nie byłem prawie banowany. Wjęc liczę na sprawdzenie tej sytuacji.
Screen bana: ...image.thumb.png.da8930d253b0c718aed62971d824202b.png

przeglondam inne odwołania graczy i widze że niekturzy maja ten sam problem co ja. a tak przy okazji to taki jeden znajomy zrobił rok temu mk i miał takiego dziwnego vpn że jak wszed na serwer to jakiś randomowy gracz dostał bana za mk przez jego konto ale potem on terz dostał bana za mk

Edytowane przez StalowyPL2006
zapomniałem napisać coś i wysałem przypadkiem

• SModerator
SMod

Jestem na tak, prawdopodobnie sytuacja taka sama jak u mnie, ktoś trafił na to samo ip.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...