Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Bodzio77
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Bodzio77
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: Nie jestem w stanie tego stwierdzić, ponieważ nie wchodziłem długo na serwer.
Opis sytuacji: Chciałem zacząć ponownie grać na serwerze, wchodzę wczoraj wieczorem na serwer i wyskakuje komunikat że mam bana za multikonto. Problem jest w tym, że na nowej edycji byłem max 3 razy, i wchodziłem tylko z jednego konta. Jestem wieloletnim graczem tego serwera i wiem bardzo dobrze, że za MK jest ban, i dlatego nigdy nie zakładałem Multikont.
Screen bana: image.thumb.png.6956bdb59823abf9ef003d17f327ddf3.png

Edytowane przez jipsyy

• SModerator
SMod
Napisano (edytowane)

"Jeśli nie jest to twój brat/znajomy ani nic w tym stylu, to znajdujesz się w podobnej sytuacji co ja, ipv4 takie same macie, będziecie się prawdopodobnie musieli na dziale "współdzielenie ip zgłosić a poźniej na ts3.

Jestem na Tak.

Edytowane przez Kacper2115

Odwołanie akceptuje z racji braku pełnej rejestracji konta i możliwości ponownego sprawdzenia. Jesteś pod obserwacją administracji pod kontem multikont. 

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...