Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Alko
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:Alko
Nick Administratora, który banował:Zeltraz
Kiedy to się stało?: ...13:30 jakoś
Opis sytuacji: ...nabijałem zadanie na przejechanie wagonikiem ileś tam metrów i siedziałem na altabie bo pizze zamawiałem i tak co 5 minut sprawdzałem sobie questy to można sprawdzić nawet w konsoli że wpisywałem co jakiś czas /quest na czacie więc sądzę że ban był nie słuszny bo byłem cały czas przy komputerze tylko se questa robiłem 
Screen bana: ...image.png.e0a8e5d462d3113580ad6ba534609128.png

Edytowane przez jipsyy

• SModerator
SMod
Napisano (edytowane)

Jazda wagonikiem na afk'u nie ważne czy jest to godzina czy 1 minuta jest uznawana za "omijanie systemu antyafk" więc dla mnie ban jak najbardziej słuszny.

Jestem na NIE.

Edytowane przez Kacper2115
  • Superka 1
  • Haha 1

Zacznijmy od tego, że "byłem cały czas przy kompie" to czemu nic nie odpisałeś na wiadomość zeltraza do ciebie? 

Nikogo nie obchodzi, że byłeś zamówić pizze czy inne jedzenie, jak miałeś chwilową przerwę, że nie mogłeś być przy komputerze, trzeba było wyjść z serwera, nic cie nie usprawiedliwia, że sprawdzałeś co 5minut i zamawiałeś pizze 

Do odrzucenia 

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Odwołanie odrzucam, ban wygasł a sama kara została nadana prawidłowo.

• HeadAdmin
HeadAdmin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...