Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Działka Premium v3

_Eria

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: _Eria
Propozycja dotyczy: Działka v3
Opis propozycji: Dodanie Działki Premium v3. Działka v2 oscyluje w granicach 3,6mln/4,2mln, a załóżmy taka v3 kosztowałaby 10mln lub więcej. A takich v3 będzie tylko kilka lub jedna warstwa dookoła spawna.

Startowa 25x25

Normalna 33x33

Premium v1 41x41

Premium v2 50x50

> Premium v3 +/- 58x58 lub 60x60 

Edytowane przez _Eria
zapomniałam dodać tagów
  • Superka 2

Propozycja fajna, przydalo by sie jakas roznorodnosc w dzialkach a nie od wielu edycji ciagle v2 max gdzie robi sie max w jeden tydzien.  A taka v3 np 2 -3 tyg ciezkiej roboty zeby zdobyc.   

Cenowo by moglo byc 10-15mln za taka dzialke zalezy jak administracja zrobi

Wielkosc nieco wieksza ale i tak git fajnie taka by byla np 70x70 czy tam 75x75 heh ale to tez wszystko od administracji zalezy xd

Mysle ze 2 albo 3 okrazenia spawnu by byly git tak jak teraz jest to z v2 dzialkami 

Pozdrawiam

• Superka 1

• SModerator
SMod

Jestem na tak, propozycja ciekawa urozmaiciłaby grę na serverze i byłby nowy cel do zdobycia dla graczy 😛

• Superka 1

Mod Forum

Ciekawa propozycja. Moim zdaniem może się sprawdzić. Jestem na tak.

• Superka 1

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...