Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie nowego pluginu na serwer

_EMVI_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _EMVI_
Propozycja dotyczy (tytuł): Plugin FancyBags
Opis propozycji: Dodanie tego pluginu urozmaici graczom rozgrywkę w pvp/przygodach na warp s/trejdowanie się bo ten plugin dodaje plecaki, które można otwierać wszędzie. Ograniczy to np kradzieże z shulkerów, a je bardzo trudno zdobyć. Poza tym ja nawet mam pomysł na nowy *typ hazardu* (xd) na serwerze i mam nadzieje żeby się spodobało wszystkim. Administracja też może dodawać swoje własne plecaki za pomocą komend oczywiście
Dodatkowe SS'y: 

c58ac2587439aea33ecd0bae15655d5d2d1b84ab

Edytowane przez _EMVI_
  • Dislike 1

Taki plecak pomógłby np. W ucieczce na warp s przed walką każdy wie że każdy chciałby zabić swoją ofiarę a nie żeby ona sobie uciekła jest dużo innych powodów czemu miałoby zostać to odrzucone 

A i dodam jeszcze że taka propozycja została odrzucona dość nie dawno z "dodatkowym eq" to jest prawie to samo 

Do odrzucenia 

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Na NIE

1. Serwer nie jest do pvp .😄
2. Jest to freebuild który ma  uspokajać ludzi  a nie żeby przez pvp były jakieś kłótnie/dramy na pvp.
3. Mówię tylko o pvp bo na podróże/handle by się to przydało tylko do pvp to jest takie średnie bo to nie serwer do pvp. ❤️ 

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...