Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ogarnięcie lagów na /warp parkour

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): dominik585
Propozycja dotyczy (tytuł): Ogarnięcie lagów na /warp parkour.
Opis propozycji: Zacznijmy od tego, że nie wiem w jakim dziale to wstawić, ponieważ jest to błąd serwera, ALE da się to naprawić, więc przedstawię wszystko na dole.
Otóż jak wiemy lubię sobie przechodzić parkour'a jest to moja "pasja", ale między innymi, chodzi o lagi, które są na parkourze, wiadomo wszystkich nie da się usunąć, ale część da. 
Żeby nie było, że ktoś zaraz powie "nowa edycja, więc nie ma co gadać", takie lagi występują prawie na każdej edycji, zależy od trudności parkour'a, na tej edycji jest wyjątkowo trudny, jaki będzie na następnej edycji? tego nikt nie wie (po za budowniczymi).
Więc proponuję, żeby na nowej edycji jak będę przechodził parkour'a administracja ugadała się ze mną co można na parkourze zmienić, ponieważ naprawdę ułatwi to graczom w przejściu parkour'a, ale też przy oszczędzaniu myszki/klawiatury (bo można je zniszczyć jak ktoś się zdenerwuję 😅). Jak chciałem na tej edycji pozmieniać, co nie co na /warp parkourhard @oskar powiedział mi, że nic nie będą zmieniać, bo jest to tylko ułatwienie dla mnie.. nawet nie pomyślał, że jeszcze wielu graczy próbowało przejść ten parkour, po napisaniu tego do mnie. Więc myślę, że jest to BARDZO dobra propozycja ponieważ, mniej lagów= chwalenie administracji 😛.

Mam nadzieję, że propozycja zostanie rozpatrzona w pozytywny sposób, miłego dnia/wieczoru.
Dodatkowe SS'y: Zbędne.

Edytowane przez dominik585

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Znowu zmieniasz tutaj rzeczywistość i trochę zakłamujesz. Napisałem, że nie będziemy tego zmieniać, bo już były osoby, które ukończyły go i miały fajny czas i zmiana tego ułatwiłaby innym pobicie tych osób. Byłoby to trochę niesprawiedliwe, prawda? Jeżeli chodzi o lagi to robimy co w naszej mocy, żeby je zniwelować.

• Like 1

13 godzin temu, oskar napisał:

Znowu zmieniasz tutaj rzeczywistość i trochę zakłamujesz. Napisałem, że nie będziemy tego zmieniać, bo już były osoby, które ukończyły go i miały fajny czas i zmiana tego ułatwiłaby innym pobicie tych osób. Byłoby to trochę niesprawiedliwe, prawda? Jeżeli chodzi o lagi to robimy co w naszej mocy, żeby je zniwelować.

No dobrze, może przy tym podpunkcie trochę pokolorowałem co nie co, ale dlatego napisałem tą propozycje żebym wam pokazał gdzie są lagi, bo myślę, że nie będzie wam się chciało przechodzić parkour'a żeby zobaczyć gdzie są lagi. A tak to damy radę zlikwidować niektóre lagi (które da się zlikwidować) na początku edycji(w ciągu jednego, dwóch tygodni) bo też uważam, że trochę za pózno upomniałem się o te lagi, chociaż już nawet było pisane w błędach o nich i nic nie zrobiliście.

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...