Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmniejszenie wieku na rangę ZG.

adam535

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): adam535
Propozycja dotyczy (tytuł): Wiek na rangę ZG
Opis propozycji: Proponuje aby zmniejszyć wymagany wiek na rangę ZG.  Według mnie każdy powinien mieć prawo do takiej rangi. Więc tak jak napisałem wcześniej, każdy powinien mieć chociaż szansę dostanie rangi ZG. Niektórzy (nie piszę że wszyscy) młodsi gracze (11-12 lat) umieją się zachować lepiej niż osoba starsza, więc w takim przypadku gdy mamy do wyboru (to jest tylko przykład, nie piszę że tak musi być)  osobę 21-letnią która nie jest kulturalną (chociaż niby wszystko jest ładnie napisane podanie itp.) i osoba 12-letnia która nawet nie pisze zgłoszenia, bo wie że gdy administracja zajrzy tylko na wiek, to od razu to zgłoszenie odrzuci nawet bez czytania dalszej części podania. I osoba młodsza jest bardziej kulturalna, to którą osobę wybrać ma administracja? Ta która wszystko napisała ładnie ale jak dostanie tę rangę będzie nie w porządku wobec innych, czy ta młodsza? Pytanie jest proste: osoba starsza dostanie tę rangę, bo ta młodsza nawet podania nie napisze (i podałem powody dlaczego nie napisze powyżej). Więc morał z tego taki:  warto dać szansę osobie młodszej bo po 1. Jest ona bardziej dociekliwa 2.Znam osoby młodsze które naprawdę umieją spory na chacie rozwiązywać dobrze i szybko 3. Bo większość osób młodszych po prostu wstydzi się pisać na chacie wulgaryzmów. Podsumowując, warto dawać szanse osobom młodszym, bo mogą się okazać lepszym posiadaczem ZG niż osoba starsza

Pozdrawiam
Dodatkowe SS'y: Brak

• Dislike 1

Co prawda, niektóre osoby młodsze są bardziej kulturalne, od osób starszych, ale są to tylko przypadki i nie często się to zdarza, ale myślę, że warto dać szansę 12-13 latkowi, ponieważ też osoby w takim wieku umieją się zachować. 

Tylko jest jeden problem, chodzi o to, że osoby młodsze mogą być właśnie wyzywane przez starszych, że takie "dziecko" ma Range ZG. Myślę, że mogłoby to młodszej osobie wpłynąć na psychikę i mógłby nie wytrzymać na tej randze, z powodu starszych graczy. 

Jak na razie jestem na neutral, z tego drugiego powodu. 

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Bo starsi są bardziej odpowiedzialni, Kolego, nie można dawać takiej rangi młodszemu, On może faworyzować innych osób itd. Jak piszesz "znam niektórych młodszych którzy są lepsi od starszych", odpowiadanie na pytanie na /pomoc nie jest łatwe, musisz estetycznie i mądrze odpowiedzieć na nie.

Jestem na nie

giphy (5).gif

• HeadAdmin
HeadAdmin

Wiek na Zaufanego Gracza i tak został zmniejszony od wymagań na rangę ModChat. Ustawiliśmy też wiek 14 lat, żeby dać szanse osobom młodszym dostać się do Administracji serwera nie mając 15 roku życia. 

Propozycje odrzucam.

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...