Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Event o swój podpis/główkę- nowa edycja

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): dominik585
Propozycja dotyczy (tytuł): Event o swój podpis/główkę- nowa edycja 
Opis propozycji: Jak wiemy już niedługo nowa edycja, więc przychodzę z propozycją, żeby na sam początek edycji zrobić jakiś event, typu turniej spleef jak był na tej edycji.
W takim turnieju można by wygrać swój podpis lub swoją główkę, myślę, że każdy chciałby mieć swój kolorowy podpis lub podpisaną na kolorowo główkę.
Nawet dzisiaj było pisane, że (niektórzy) gracze chcą swoją główkę, a nie głowę administracji.

Druga sprawa, (żeby nie pisać 10 propozycji na raz, piszę to w jednej) W takim turnieju można by wygrać główkę/ podpis PWWP, jest to bardzo ciekawa propozycja, ponieważ chyba nikt jeszcze nie miał podpisu PWWP, a co dopiero wspomnieć o główce. 
Jak dzisiaj @oskarnapisał, "Kogo chcielibyście głowę wygrać?", (większa) połowa graczy pisała, że chce głowę PWWP.
Jeśli ta propozycja nie może zostać zrealizowana, to chociaż proszę o tą pierwszą.

Mam nadzieję, że propozycja zostanie przyjęta z uśmiechem na twarzy😉.
Dodatkowe SS'y: Zbędne 

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Pomyślimy o tym żeby dać możliwość wygrania swojej głowy, ale nie na początku edycji. 

Co do głowy PWWP, mogę wam zdradzić mały sekrecik, będzie ona do wygrania na event "Gra w ciemno"  który zostanie wkrótce zapowiedziany, więc czekajcie 🙂

• Like 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...