Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kuba089a
Wiadomość dodana przez Marcinek,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Dzień dobry chciałbym odwołać się do Bana za Omijanie Systemu Blokady.

Nick zbanowanego: kuba089a

Nick Administratora, który banował: xKitka

Długość bana: Perm

Kiedy to się stało?: było to jak miałem bana na 5 dni za LunarClient ( chociaż mam Minecraft no premium) 

po dwóch dniach bana dostałem kolejnego bana tylko że już perma za omijanie systemu blokady 

Opis sytuacji: Rano budzę sie i widze że mam bana za Lunar Client chodz mam no premium no był to dzien że miałem dużo pracy jak to porządki przed wielkanocne i nastepnego dnia poszedłem na team speek do Marcinka i powiedział mi że tam najlepiej żebym odezwał do xKitka bo on ma za małą range no i przed napisaniem do xKitki na dc popatrzyłem na realu nagle dostałem bana za OMIJANIE SYSTEMU BLOKAD wiec sie wkurzyłem i tak przyznaje sie zwyzywałem xkitke i jest mi strasznie wstyd

puźniej już troche ochłonołem i zapytałem sie jak to można rozwiązać no i puźniej pojechałem poswiecic swięconkę aż do teraz  

Przepraszam bardzo żałuje za to :(((

Tak przyznaje się założyłem mk ale bardzo mi jest wstyd proszę bardzo o szansę i nie popełnię już drugi raz tego samego błędu 

Z góry dziękuję bardzo mentosiakowi i kamileq za pomoc na w napisaniu.

Dziękuje i przepraszam jeszcze raz 

Screen bana:

unknown-17.png

• Like 1

Myślę że warto dać szansę graczowi ponieważ bardzo przeprasza za swoje zachowanie wobec xKitka bo ją wyzywal

Jakby szansa nie wypaliła i gracz zrobiłby coś w podobie kolejnej szansy by nie dostał 

Jestem na tak ale pozostawieniem bana za lunara 

I najlepiej jakby to odwołanie zostało a tamto zostało odrzucone ponieważ to jest lepiej rozpisane 

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Damy Ci szansę. Odwołanie akceptuje i skracam blokadę do czasu kary za cheat'y. W przypadku kolejnego odwołania za podobne czyny niezgodne z naszym Regulaminem nie będziemy dawać kolejnej szansy.

• Przytulas 2

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...