Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Haniaa

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Haniaa
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: 2022.4.24 12.57
Kiedy to się stało: dzisiaj, tj. 14.4.2022 godz. ok. 12.54
Opis sytuacji: grałam na PVP, walczyłam z innymi, gość o nazwie bodajże Pepik_2137 ciągle do mnie podchodził, więc go zabijałam. Następnie przeniesiono mnie do pokoju sprawdzanych, gdzie zarzucono mi cheaty. Niestety w stresie nie spojrzałam jakie. Kontaktował się ze mną administrator o nazwie jipsyy, aby to sprawdzić. Proszono mnie o wejście na teamspeaka, nie mam go więc zapytałam o możliwość wejścia na discorda. Niestety tam nie pamiętałam hasła a w stresie nie potrafiłam odzyskać hasła. Poprosiłam swoją siostrę o pomoc, ale niestety zanim zdążyła mi pomóc, czas minął i zostałam zbanowana. Naprawdę nie używałam żadnego cheatu, chętnie już połączę się na teamspeaku bo go pobrałam i wyjaśnię tę sytuację. Wiem, że dostałam więcej czasu niż było, ale zestresowałam się tą sytuacją i za późno poprosiłam o pomoc siostrę. Będę wdzięczna za zrozumienie.
Screen bana: https://drive.google.com/file/d/1jkjt_OBNNdO1ueExRmCx02P5t39dH2DD/view?usp=sharing

Myślę, że warto dać ci szanse, nie napisałaś odwołania w jakiś obrażający sposób, ładnie i kulturalnie próbujesz wyjaśnić całą sytuację. 

Może administracja nie może dać ci unbana w zupełnie całkowity sposób, żeby go już nie było, ale myślę, żeby skrócić ci bana do 5dni i zostawić działkę. 

Dla lepszego wyjaśnienia sprawy, można też jeszcze raz cie sprawdzić, jak coś usunęłaś administracja ma do tego różne aplikacje, żeby sprawdzić co ostatnio używałaś i odinstalowalaś

Jestem na TAK

Edytowane przez dominik585

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Odwołanie akceptuje, minęło kilka dni od twojego bana więc damy ci szanse. Następnym razem gdy jesteś sprawdzana to musisz utrzymywać kontakt z osobą która cię sprawdza, wtedy gwarantuje, że takiej sytuacji nie będzie.

• Superka 2

• HeadAdmin
HeadAdmin

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...