Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Specjalny Enchanting

ThePolishCebul

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ThePolishCebul
Propozycja dotyczy (tytuł): Specjalnego enchantingu
Opis propozycji: Komenda /Senchant otwierała by okienko z książkami echantu na każdym poziomie. Użycie tego kosztowało by 15 000$ oraz rzeczy potrzebne do enchantu (lapis i exp). Z każdym poziomem enchantu dodawał by się 10 000$ do ceny (1 lvl 15k, 2-gi: 25k, 3 35k, 4: 45k, a 5-ty 50k$). Myślę też, że zamiast komendy może być item scraftowany (np enchating otoczony lapisem i diaxami daje ten enchanting do użycia jeden raz) co sądzicie?
Dodatkowe SS'y: -

• Dislike 1

Mod

Szczerze znowu nie rozumiem o co piszesz. Nie rozumiem twojego języka i to co chcesz przekazać...

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

14 godzin temu, Fillplay napisał:

Szczerze znowu nie rozumiem o co piszesz. Nie rozumiem twojego języka i to co chcesz przekazać...

W skrócie możliwość wykupienia przy pomocy odpowiedniego lvl lapizu oraz gotówki dowolnego enchantu co wyeliminowałoby efekt losowości enchantu

Jestem na nie. Nie byloby frajdy z enchatnowania i przy okazji zniszczyłoby ekonomię serwera

Mod

Jeżeli faktycznie chodzi o to co napisał @Pldoge, to również jestem na nie...

Edytowane przez Fillplay
Powód edycji: Bo tak chciałem

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...