Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie debug sticka

ThePolishCebul

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ThePolishCebul
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie debugsticka
Opis propozycji: Dodanie znerfionego debugsticka. Mam na myśli debugsticka, którego można użyć 1 raz. Wiele razy kiedy budowałem na serverze wkurzały mnie sytuacje jak na ssie, takie kiedy stawiam np murek jako komin dodaje mi tą boczną ściankę, która niesamowicie wkurza. Jak mówiłem można użyć go 1 raz to miałem na myśli, że zanim to się "stanie" (że się blok zmieni) to musisz kliknąć 2 raz, żeby potwierdzić, że tak chcesz (bo niestety czasem nie wiemy co znaczą te dziwne napisy np. "east", "west" lub "level 1"). Jeszcze chciałem wrócić do tego "znerfionego" gdyż niektóre tego funkcje mogą BARDZO ułatwić grę, np zduplikować. 

W dodatku chcę przeprosić za składnię, która się zes*ała 💩, ale chce mi się spać xD
Dodatkowe SS'y: Sytuacja poniżejimage.thumb.png.9fe49138234f9e5d1c7e6e03e40e127d.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...