Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: dominik585
Nick Administratora, który banował: xXOskar 
Kiedy to się stało?: jakiś miesiąc temu 
Opis sytuacji: otóż pewnego dnia zarząd serwera zaczął przyjmować odwołania, które moim zdaniem nie powinny być zaakceptowane. Trochę się zdenerwowałem, pod wpływem zdenerwowania i lekkiej adrenaliny, zacząłem wyzywać zarząd serwera, na nie oficjalnym serwerze discord rcka. Niestety nie zdawałem sobie sprawy jakie mogą czekać mnie konsekwencję w tamtym momencie i myślałem, że będzie to ban np. Tylko na dc. Szczerzę żałuję tamtej chwili w której zacząłem wyzywać zarząd serwera, zmieniłem swoje zachowanie do administracji jak i do graczy (po prostu już nie wyzywam i jestem miły) 

Chciałbym prosić zarząd serwera o drugą szansę, bo wiem, że moje zachowanie w tamtym momencie było żałosne i nieodpowiednie jak na mój wiek. 

Screen bana: 

Screenshot_20220407_231549.jpg

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Coś mi się obiło o uszy 🙂 widzę że Dominik żałuję swojego postępowania i myślę że zasługuje na jeszcze jedna szanse, na dc obecnie nie widzę aby były z nim jakiekolwiek problemy 

Na tak

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

56 minut temu, Lordziq_ napisał:

Wiedziałeś że za obraze jest ban .

Otóż wiedziałem, że za obrazę administracji jest ban, ale tak jak napisałem w odwołaniu, że nie miałem pojęcia jakie czekają mnie konsekwencję za wyzywanie administracji na discord
Myślę, że sam byś się spodziewał bana tylko na discord, a twoim oczom ukazałby się ban na serwerze mc

Edytowane przez dominik585

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Wydaje mi się, że to odwołanie miałoby lepszy wydźwięk z pominięciem tego, że zwyzywałeś Zarząd, bo nie wiedziałeś, że dostaniesz bana na serwerze, ale mniejsza o to.

Nie wiem na ile szczere jest to, co napisałeś, ale na potrzeby odwołania domniemam, że piszesz tak, jak faktycznie uważasz, a nie tylko po to, żeby dostać unbana. Pewnie widząc, że akurat ja rozpatruję to odwołanie, spodziewałeś się negatywnej jego oceny, ale myślę, że warto dać Ci drugą szansę. Na przyszłość mogę jedynie poradzić, żebyś swoją frustrację spowodowaną decyzjami Zarządu wyrażał w sposób kulturalny, tak byśmy mogli odnieść się do tego i podyskutować merytorycznie, na poziomie. Zapewniam, że za jakkolwiek konstruktywną krytykę - czy nawet niekonstruktywną, negatywną ocenę naszych działań, ale z zachowaniem kultury - banów nie dajemy.

Blokada została zdjęta, wracaj do gry 😉

• Superka 3
  • Like 1
  • Przytulas 1
  • Wow 1

It's strange what desire will make foolish people do...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...