Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Możliwość sprawdzenia kto ma cię na /ignore

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Możliwość sprawdzenia kto ma cię na ignore
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję wprowadzenie na server komendy za pomocą której dowiemy się kto ma nas na /ignore. Dzięki temu wiedzielibyśmy kto nas ma. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 1
  • Dislike 3

Jestem na nie, jest to opcja zbędna. 
Po co nam wiedzieć kto ma nas w ignorowanych, przez co będą się tworzyły zbędne dyskusje np na forum lub TeamSpeak. To jest nasza prywatna sprawa i tak powinno zostać. 

• Superka 1

Niestety nie widzę tutaj sensownej propozycji urozmaicającej rozgrywkę, cóż myślę że jeśli jesteś osobą przejmującą się takimi rzeczami bądź kimś mściwym to lepiej dla Ciebie że się tego nie dowiesz. Pozdrawiam

"Wiesz o kimś wiele, a potem jedna nowa informacja zmusza do przewartościowania dotychczasowej opinii i budowania jej od nowa"

- Ellen Sussman

Jest to do odrzucenia 

Komenda /ignore jest po to żeby ignorować danego gracza 

Taka Komenda na sprawdzanie kto ma cię na ignore tworzyłaby zbędne konflikty i kłótnie które myślę że nie są potrzebne na serwerze😉

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...