Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kasiba
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kasiba
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 28.03.2022 16:00 +/-
Opis sytuacji: Budowałem dziś mur z kamiennych cegieł oraz piasku przy granicy spawna 

Nie wiedziałem że ta budowla zostanie  uznana jako grief,jeśli jest opcja zdjęcia blokady lub jej skrócenia będę wdzięczny 🙂

Oraz moge zapewnić że nie zrobiłem tego na złość graczom ani nie będę więcej griefował żadnej z map ❤️ 
Screen bana: 

image.png

Otrzymałem zdjęcia budowli, trzeba przyznać, że jej rozmiar jest dość pokaźny, co zapewne przyczyniło się do takiej długości blokady (widać również, że rozchodzi się w dwóch kierunkach, więc nie było to chwilowe bądź przypadkowe działanie). Niestety, ale zdjęcie bana jest niemożliwe, kaliber szkód jest dość znaczny i niejeden gracz mógł na tym ucierpieć, cztery dni to jeszcze nie tak długo, a jednak nauczka musi być, odwołanie odrzucam, wracaj do gry od razu po unbanie!

• Superka 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...