Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

spoconymacius

spoconymaciek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: spconymacius
Nick Administratora, który banował: xkitka
Długość bana: ...perm
Kiedy to się stało?: ...dzisiaj około 00:30
Opis sytuacji: ...No to zacznijmy tak około 3dni temu dostałem bana na 2 godz za obraza gracza, więc wszedłem na inne konto, ponieważ na spoconymmaciusiu mi działa tylko realcraft bo to jest to chyba premka innego gracza. Gdy wszedłęm na nicku spoconymaciek89 to niechcący kliknołem na zakładkę realcraft i mi weszło na niego. Nie zarejejstrowałem się tam, lecz dostałem bana za  omijanie systemu blokad a z tego co wiem to za niezarejejstrowanie się na dane konto podczas bana nie powinno być blokowane konto.

Proszę o szybkie rozpatrzenie bana.

Pozdrawiam.
Screen bana: .

• Nie ośmieszaj się 1

Sytuacja, którą opisujesz, jest prawdziwa, @xKitka potwierdziła, że konto, które przypadkiem zarejestrowałeś, nie posiada żadnej aktywności. Faktem jest, że w blokada, która pierwotnie została nałożona, jest wciąż aktywna, perm zostanie ściągnięty, jednak drugiego bana musisz odczekać wedle zasad.

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...