Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mała strefa na /warp s bez pvp

DiabloSV

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): DiabloSV
Propozycja dotyczy (tytuł): Mała strefa na /warp s bez pvp
Opis propozycji: generalnie na warp s niektórzy gracze lubią schodzić żeby zawrzeć nowe sojusze/znajomości, ale na pvp są gracze którzy zabijają wszystkich dla punktów i kill'ów. Sam tego doświadczyłem. Wpadłem na pomysł żeby dodać na warp s jakąś małą strefę w której pvp jest wyłączone, żeby tacy gracze którzy szukają sojuszy/znajomości nie byli zabijani przez zawodowych zabójców (nie wiem jak ich nazwać, ale generalnie chodzi o diax sety/netherytowe sety) dla punktów.
Dodatkowe SS'y: (brak)

• Superka 1

Niestety ale jestem na nie, strefa bez pvp znajduje się na spawnie, a schodząc na arenę musisz się liczyć z tym, że możesz zostać zabity. Jeżeli chcesz zmniejszyć szanse tego, że ktoś Cię zabije o możesz udać się na /rtp, bo strefa przy spawnie służy głównie do walki.

• Superka 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Strefą bez pvp na /warp s jest spawn /warp s. Piszesz o jakimś szukaniu znajomości, ale wszyscy wiemy, że chodzi ci o szukanie dziewczyny. Lepiej jest to robić na chacie niż szukać jej na /warp s. 

Jestem na nie. 

• Like 1
  • Nie ośmieszaj się 3

napisałem w komentarzu powyżej że sam sie zgadzam z tym że pvp byłoby zbyt dziwne, i że raczej wolałbym udekorowanie spawna warp s.

nie piszcie już że na nie bo wiem teraz że bez  sensu jest. usunąć ?

Taka mała strefa bez pvp na warp s umożliwiałaby graczom na ucieczkę przed np. 1vs1 a wiemy że takiego czegoś nie może być na pvp 

W dniu 24.03.2022 o 09:57, DiabloSV napisał:

"powiększenie i dodanie dekoracji na spawnie warp s" 

Myślę że powiększanie spawnu warp s jest zbędne ponieważ nie siedzi na nim aż tak dużo graczy że się np. Nie mieszczą 

Udekorowanie to dobra sprawa lecz warto? Jest juz mapa kresu więc już praktycznie koniec edycji 

Myślę żeby taką propozycję przełożyć na następną edycję żeby spawn warp s był bardziej udekorowany i żeby było na nim więcej różnych i ciekawych rzeczy😉

Propozycja ogólnie do odrzucenia chyba że tak jak napisałem wyżej to do zaakceptowania😁

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...