Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ulepszenie pvp

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Ulepszenia pvp
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję wprowadzenie na server ulepszenia do pvp. Gdy ktoś kogoś zabije, to przegrany traciłby 10 % swojej kasy, która trafiałaby do wygranego. Zapobiegałoby to w dużym stopniu popularnym na pvp sprzedawaniu killi i oddawaniu killi. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 2

Niby trochę dziwna propozycja ale mi się podoba jako, że na pvp spędzam dużo czasu to mógłbym zarobić troszkę kaski i wkoncu by nie było oddawania kili, można by było normalnie wbijać topę Pvp

Oczywiście Jestem na tak

Pozdrawia spoconymacius 🙂

Edytowane przez olek123
  • Superka 1

Propozycja jest zbędna

Zauważ też to, że gracz może sobie zostawiać pieniądze w postaci czeków, to już jest pierwszy powód braku sensu. Drugim natomiast jest to, że nie każda osoba chcąca się przysłowiowo "klepać" chcę wiązać się z utratą pieniędzy, więc to też jest niezbyt owocne dla każdych, dając tu przykład dla laików PvP.

Jestem na NIE

• Like 1

Propozycja jest do odrzucenia. 

Gdyby gracz który posiada 10kk na koncie został zabity przez innego totalnie randomowego typa dostawałby 1kk,co jest szybki zarobkiem i zbędnym. Po drugie ten server nie opiera się na pvp i można szybko zarobić kasę w inny sposób, przez tracenie 10% kasy przy killu gracze z dużą kwota na koncie baliby się wychodzić, gdyż straciliby część swojego majątku. 

05.04.21r [*]

222.png

Ale po co tak farmazonić. Totalnie bez sensu propozycja, a co jeśli gracz by miał na koncie 0$? To na minusie by hajs miał? Zastanów się co piszesz bo twoje propozycje nie mają sensu

• Like 1

lauren hashian win GIF

• 2 tygodnie później...

Propozycja do odrzucenia 

Owszem nie zapobiegałoby to sprzedawaniem killi bo wystarczy przelać pieniądze znajomemu i możesz sprzedać killa więc trochę sensu nie ma 

Druga sprawa 

Popatrz teraz logicznie chciałbyś być klepany przez ekipe zelusia 10vs1 mieć 170kk na koncie i zginąć? Bo myślę że nie 

Chyba wszystko wyjaśniłem😉

• Mrozi 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 2 tygodnie później...
W dniu 16.03.2022 o 12:45, eryter22 napisał:

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Ulepszenia pvp
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję wprowadzenie na server ulepszenia do pvp. Gdy ktoś kogoś zabije, to przegrany traciłby 10 % swojej kasy, która trafiałaby do wygranego. Zapobiegałoby to w dużym stopniu popularnym na pvp sprzedawaniu killi i oddawaniu killi. 
Dodatkowe SS'y: Brak

Jestem na nie

Z powodu kupywania killi albo favoryzowania

giphy (5).gif

Jestem na NIE, powody wyżej

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za negatywną ocenę wątku bez podania przyczyny.

Edytowane przez Tadzio_

imageproxy.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...