Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

administracja

Hubert_Mine0r4f7
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

W jakim sensie 'naprawić'?

Jeśli chcesz to może zgłoś się na modchata w takim razie? 

Możesz to zrobić tutaj.

XDDD

Brak wzoru,tagów..

Propozycja nie rozpisana,nie wiadomo o co chodzi.

Do odrzucenia

co ja robię tu

1550629408_aaaea.png.a4830df593f3c98fc15322666a94e799.png.1ac1fccdbd596ecac4b39ac4409c60cf.pngtoshibainutoidol.png.cf9de0e582caee0b28e587fec600b122.png

1. Za każdym razem gdy jestem na serwerze Administracja reaguje bardzo szybko na każde wykroczenie graczy, jeżeli ktoś nie zauważy przewinienia, wystarczy napisać /zglos <nazwa gracza> <powód> ; Administracja ma prawo nie zauważyć wszystkiego bo nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego jaki to jest natłok wiadomości... Tak jak wyżej już jeden użytkownik napisał, jeżeli nie pasuje ci administracja możesz złożyć podanie, przejść rekrutacje i zobaczymy jak to będzie wyglądać.

2. Masz pretensje do administracji, a nawet nie potrafisz zastosować wzoru? Przeczytaj regulamin, zastosuj wzór wtedy będzie można o czymś rozmawiać. 🙂 

Do odrzucenia.

Pozdrawiam.

• Superka 2

Jestem na tak, nic dodać nic ująć. 

Nie no to był sarkazm, ciebie trzeba naprawić najlepiej banem. Specjalnie na wagary ze szkoły poszedłeś, żeby pisać tą śmieszną propozycję. 

• Wrr 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...