Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

czemuirasz

niewplnikXDD
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick : czemuirasz
Nick Administrataora odlmancats
Kiedy to sie stalo 3 dni temu
Opis sytuacji: ... a wiec tak pewnego dnia wbijam na serwer i zostataje sprawdzany nie gralem na cheatach ale mialem w plikach gry wurtsa za ck dostalem bana na 5 dni czekam udcziwie az ban mi minie chce zobaczyc ile mi jeszcze zostalo wchodze a tam permamenty ban za omijanie systemu blokady wiem czym moze to byc spowodowane a wiec moj kolega mial x ray i kopal a nastepnie sie wylogowywal i dwal mi rozumiem wspolpraca z cheaterem ale rozmawialem z Domnix_ chyba taki nick i on mnie sprawdzal powiedzial jasno ban na 5 dni ale bez resetu bo to moj pierwszy raz dla tego odwoluje sie do tego bana ponjewaz nic nie unikalem a na miniencie bana udcziwie czekam wiec nie wiem z kad ta decyzja chcial bym o anulowanie mojej blokady gdyz bana dostalem wszedlem na ts3 a admin u mnie znalazl w plikach cheaty to wszyatko
Screen bana: ...

16460783480803394014387587821645.jpg

Edytowane przez Less_Than3

Do odrzucenia

- brak tagów

- zła nazwa odwołania

Po 1 za samo posiadanie cheatów jest ban a po 2 nie można robić mk

PS. Nie ma w administracji osoby o nicku Domnix_

Edytowane przez Wermisia

unknown.png

EZ WIKA XD

unknown.png

SAD :((

Jestem za odrzuceniem odwołania. 
Tak jak wyżej napisane nie zastosowane są wymagane wzory i tagi, posiadanie wspomagaczy do gier jest zabronione, powinieneś liczyć się z tym jeżeli je posiadałeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...