Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ciasteczkowy_

Ciasteczkowy_
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Ciasteczkowy_
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: 2022-02-21 22:11
Opis sytuacji: podczas mojego bana na 5 dni za chety na serwer wszedł mój brat nick: Polska_Panda dostal on bana bo nie wiedzielismy ze trzeba zglosic kozystanie z tego samego ip (juz to zglosilismy) on dostal bana za multikonto a ja za omijanie systemu blokad co kolwiek to znaczy prosze o odbanowanie mojego konta Ciasteczkowy_ i mojego brata Polska_Panda
Screen bana: ...

2022-02-26.png

Edytowane przez Less_Than3

do unbanowania dla obydwójki mogliście niewiedzieć o tym mam nadzieje że was unbanują w krótkim czasie chociaż z 2 strony każdy z was z dołączeniem na serwer automatycznie akceptuje regulamin więc są + i  - jest ich po tyle samo ale jestem na TAK żeby was unbanowac 😉 pozdrawiam CrystaliiXD

Edytowane przez CrystaliiXD
  • Superka 1

Do odrzucenia 

Niestety ale zgłoszenie teraz współdzielenia nic nie da 

Było wpaść na pomysł ze zgłaszaniem współdzielenia na początku edycji 

Poczekacie na następną edycję i zgłosicie współdzielenie 😛

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

23 godziny temu, Ciasteczkowy_ napisał:

Nick zbanowanego: Ciasteczkowy_
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: 2022-02-21 22:11
Opis sytuacji: podczas mojego bana na 5 dni za chety na serwer wszedł mój brat nick: Polska_Panda dostal on bana bo nie wiedzielismy ze trzeba zglosic kozystanie z tego samego ip (juz to zglosilismy) on dostal bana za multikonto a ja za omijanie systemu blokad co kolwiek to znaczy prosze o odbanowanie mojego konta Ciasteczkowy_ i mojego brata Polska_Panda
Screen bana: ...

2022-02-26.png

@oldmancats

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...