Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mentosiak

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Mentosiak
Nick Administratora, który banował: ... @xXOskar
Kiedy to się stało?: ...  24.02.2022    19.13
Opis sytuacji: ...  Chciałbym się odwołac do bana za XRAY'A który byl ukryty w txt packu. Tego txt dostalem od pewnego gracza servera RealCraft. Przejrzalem kazdy plik (poniewaz byly to 2 txt packi w 1) czy nie ma tam nic podejrzanego. Na pierwszy rzut oka nic nie bylo widac zadnego xraya (jedynie charakterystyczna nazwa) etc. Ale gdy bylem sprawdzany w ,,Lupce" jakims cudem pojawil sie xRay. Kolega zostal tak samo zgloszony do moderacji etc. za przeslanie tego txt z xRay'em i nic mu nie zrobili. Podkreśle jeszcze ze nie tylko mi to wyslal, oraz nie tylko ja jestem poszkodowany przez tą samą osobe. Szansa na UB pewnie znikoma, poniewaz do konca bana zostalo 8dni + zostala mi usunieta dzialka na ktorej byly np bejcony oraz polowa pieniędzy z konta. Ten plik z ukrytym xRayem wysłałem jednemu z administratorów servera RealCraft. Wczoraj Pokazalem administracjii jak to wygląda, i mowili ze to pewnie jest przerobiony Xray. I fakt faktem z tego co sie dowiedzialem to byl jakis przerobiony przez tą osobe ,,zmodyfikowany" cheat xRay. Jesli sprawa odnosnie bana się jakoś rozwinie to bede naprawde zachwycony, lub jesli nie to zeby ta osoba poniosła jakąkolwiek karę za wrabianie innych graczy poprzez ukryte modyfikacje w TexturePacku. Na tą chwile to tyle co moge powiedziec poniewaz rozpisanie calej sytuacji by mi troszke zajelo 😞 (żeby nie bylo, mam świadkow na tą cala niemiłą sytuacje) Pozdrawiam, życze kazdemu miłego dnia/nocy! 🙂 (mój nick na RC: Mentosiak) Nazwa na TS3- mentosiak  (nastepnym razem będę uważal na to co pobieram od ludzi, kolegów, bardzo bym sie ucieszyl gdyby jednak działka została mi zwrócona, bo jednak włozyłem w nią duuużo czasu 😞 wiec jesli byłaby taka mozliwosc zebym odzyskal dzialke to by bylo naprawde super, wiem ze powinienem byc czujny na takie psikusy, ale obiecuje ze nastepnym razem będę bardziej uważał )

Screen bana: ...

Screenshot 2022-02-26 at 15-01-31 unknown png (obraz PNG, 1680×1050 pikseli) — Skala (88%).png

Edytowane przez Mentosiak
  • Nie ośmieszaj się 1

Do odrzucenia 

W podobnej sytuacji była Chanchee i nie dostała unbana, więc w tym wypadku będzie tak samo. 

Może nie wiedziałeś że są tam cheaty może wiedziałeś ale i tak je posiadałeś więc ban słuszny, tylko spociłes się pisząc to odwołanie, które i tak zostanie odrzucone 

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

Neutral 

Pewnie zostanie odrzucone bo chanhee też zostało odrzucone 

Ale widać jak gracz jadedturboo wprowadza nie jednego gracza w błąd podsyłając im txt w którym ukrył i przerobił xraya 

Może nie dostaniesz unbana ale za ukaraniem gracza jadedturboo który wprowadza innych graczy w błąd 

Nie wiem czy to dokładny nick tego gracza po prostu przepisałem z dc 

274786404_805935203651389_4192109329122859062_n.jpg

• Superka 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Co bedzie to bedzie... trzeba byc pozytywnie nastawionym na rozwój sytuacjii, poniewaz dzialke jednak chcialbym odzyskac...

Pozdrawiam 🙂

11 godzin temu, kamileq27 napisał:

Do odrzucenia 

W podobnej sytuacji była Chanchee i nie dostała unbana, więc w tym wypadku będzie tak samo. 

Może nie wiedziałeś że są tam cheaty może wiedziałeś ale i tak je posiadałeś więc ban słuszny, tylko spociłes się pisząc to odwołanie, które i tak zostanie odrzucone 

Rozumiem ze to twoje zdanie, ale z tym ,,tylko spociles sie pisząc to odwołanie" mogles sobie kolego odpuścic 🙂 Nie wiadomo co będzie, wszystko sie okaże w swoim czasie!

Pozdrawiam! 🙂

Połączono posty.//jipsyy

• Thinking 1

Według mnie Mentosiak nie miał świadomości tego,że miał pobrany txt z ukrytym txt z zawartym XRAY,banicja dla faceta,który rozsyła specialnie txt z xrayem dla graczy,którzy nie mają żadnej świadomości posiadania go na swoim komputerze bądz mikrofali.Pozdrawiam serdecznie arrivederci29 z slonecznej Hiszpanii :)

• Superka 2

• HeadAdmin
HeadAdmin

Użytkownik którego oskarżasz o wysyłanie ci tego pliku był sprawdzany jeszcze przed twoim odwołaniem ponieważ zainteresowaliśmy się twoim zgłoszeniem. Jako, że gra dalej na serwerze to można wywnioskować, że nic nie zostało u niego znalezione. Uważam, jednak, że powiiny patrzeć na to co pobieramy na komputer. Piszesz, że pobrałeś to świadomie a my w logach mamy akurat z tego dnia, że wykopałeś dużą ilość pradawnych zgliszcz a do tego przy samym sprawdzaniu przyznałeś się do jego używania. Można wywnioskować, że raczej byłeś świadomy tego co pobierasz, pozdrawiam. 

Edytowane przez oskar
  • Superka 3
  • Like 1
  • Thinking 1

15 godzin temu, oskar napisał:

Użytkownik którego oskarżasz o wysyłanie ci tego pliku był sprawdzany jeszcze przed twoim odwołaniem ponieważ zainteresowaliśmy się twoim zgłoszeniem. Jako, że gra dalej na serwerze to można wywnioskować, że nic nie zostało u niego znalezione. Uważam, jednak, że powiiny patrzeć na to co pobieramy na komputer. Piszesz, że pobrałeś to świadomie a my w logach mamy akurat z tego dnia, że wykopałeś dużą ilość pradawnych zgliszcz a do tego przy samym sprawdzaniu przyznałeś się do jego używania. Można wywnioskować, że raczej byłeś świadomy tego co pobierasz, pozdrawiam. 

Pokazywalem administracjij jak to wyglądał ten plik u mnie w grze.

Co jakiś czas nie wyświetlaly sie bloki, tylko same rudy np żelaza, a w tym pliku nie widzialem nic napisanego o x-rayu wiec pomyslalem ze to bład gry - nie byl to ten znany xRay, tylko po tym co wnioskuje co odpowiedziala osoba z administracjii, mocno przerobiony xRay, którego nie tylko ja mialem na komputerze przez tego gracza, a jesli chodzi o mojej przyznanie. Tak samo jak pankofranko (jesli dobrze pisze nick) dostal ten PLIK z ta samą nazwa co JA od tej samej osoby co JA. Uznalismy ze błaď texture packa, a z racjii ze bylem w netherze to lekko to ,,wykorzystalem"  ze co pare sekund bloki stają sie NIE widoczne. (+ dodam skoro sie przyznaje to z tego co mi wiadomo jest kara na 5 dni i dzialka zostawiona.)

(Jesli chodzi o świadomośc, nie do konca wiedzialem ze ta osoba zrobilaby takiego ,,psikusa" za ktorego stracilem dzialke... poniewaz nie mialem z tą osobą żadnych kłotni, przez co wywnioskowalem wtedy ze to normalny txt (byly tam lekko zmienione mieczyki itp) wiec uwazam ze kazdy powinien mieć szansę z swiadomoscią tego co sie pobiera itp jak i szanse na unbana, opamiętanie sie oraz z wiedzą co mozna a czego nie mozna! Licze na rozytywne rozwiązanie odwolania 😞

Pozdrawiam!!! 🙂

W dniu 26.02.2022 o 15:05, Mentosiak napisał:

Nick zbanowanego: ... Mentosiak
Nick Administratora, który banował: ... @xXOskar
Kiedy to się stało?: ...  24.02.2022    19.13
Opis sytuacji: ...  Chciałbym się odwołac do bana za XRAY'A który byl ukryty w txt packu. Tego txt dostalem od pewnego gracza servera RealCraft. Przejrzalem kazdy plik (poniewaz byly to 2 txt packi w 1) czy nie ma tam nic podejrzanego. Na pierwszy rzut oka nic nie bylo widac zadnego xraya (jedynie charakterystyczna nazwa) etc. Ale gdy bylem sprawdzany w ,,Lupce" jakims cudem pojawil sie xRay. Kolega zostal tak samo zgloszony do moderacji etc. za przeslanie tego txt z xRay'em i nic mu nie zrobili. Podkreśle jeszcze ze nie tylko mi to wyslal, oraz nie tylko ja jestem poszkodowany przez tą samą osobe. Szansa na UB pewnie znikoma, poniewaz do konca bana zostalo 8dni + zostala mi usunieta dzialka na ktorej byly np bejcony oraz polowa pieniędzy z konta. Ten plik z ukrytym xRayem wysłałem jednemu z administratorów servera RealCraft. Wczoraj Pokazalem administracjii jak to wygląda, i mowili ze to pewnie jest przerobiony Xray. I fakt faktem z tego co sie dowiedzialem to byl jakis przerobiony przez tą osobe ,,zmodyfikowany" cheat xRay. Jesli sprawa odnosnie bana się jakoś rozwinie to bede naprawde zachwycony, lub jesli nie to zeby ta osoba poniosła jakąkolwiek karę za wrabianie innych graczy poprzez ukryte modyfikacje w TexturePacku. Na tą chwile to tyle co moge powiedziec poniewaz rozpisanie calej sytuacji by mi troszke zajelo 😞 (żeby nie bylo, mam świadkow na tą cala niemiłą sytuacje) Pozdrawiam, życze kazdemu miłego dnia/nocy! 🙂 (mój nick na RC: Mentosiak) Nazwa na TS3- mentosiak  (nastepnym razem będę uważal na to co pobieram od ludzi, kolegów, bardzo bym sie ucieszyl gdyby jednak działka została mi zwrócona, bo jednak włozyłem w nią duuużo czasu 😞 wiec jesli byłaby taka mozliwosc zebym odzyskal dzialke to by bylo naprawde super, wiem ze powinienem byc czujny na takie psikusy, ale obiecuje ze nastepnym razem będę bardziej uważał )

Screen bana: ...

Screenshot 2022-02-26 at 15-01-31 unknown png (obraz PNG, 1680×1050 pikseli) — Skala (88%).png

+ dodam ze jestem wlascicielem najwiekszego NIEoficjalnego servera discord RealCraft który liczy powyzej 200 osób. Dlatego tez nie chcialbym stracic dzialki oraz bilansu konta ze wzgledu na konkursy które organizuje dla graczy servera RealCraft 😞

Tez dla tego pisze to podanie bo bynajmniej sie chcę postarać o tą  jedną jedyną szanse która by naprawde sprawila mi duzo radosci, jakby dzialka zostala mi zwrocona... Tak jak pisalem, nastepnym razem bede uwazal na wiele rzeczy które dotyczą wszelakich niedozwolonych modyfikacjii. 

Życzę kazdemu milego dnia/nocy! Pozdrawiam!

Połączono posty.//jipsyy

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Miałeś normalnego xray ultimate na wersje 1.17 i 1.18 więc nie ma mowy o żadnym autorskim czy modyfikowanym xrayu. 

moja opinia jest na tak dlatego że ja też tak raz miałem na serwerze * i tam też dostałem bana bo mój kolega podesłał mi txt i dostałem bana na pare dni i  mnie nikt nie odbanował więc dlatego jestem na tak.

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za przypadkową reklamę.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy
  • Przytulas 1

30 minut temu, oskar napisał:

Miałeś normalnego xray ultimate na wersje 1.17 i 1.18 więc nie ma mowy o żadnym autorskim czy modyfikowanym xrayu. 

Tak jak pisalem u gory. Byl schowany/ukryty w jednym w jednym z podfolderów txtPacka.

• Nie ośmieszaj się 1

2 minuty temu, Zelus___ napisał:

Na nie. Mentosiak nie raz chwalił sie ze bedzie kopał na xray

Też mentosiak sie pytał na dc jak grać gdy sie ma bana

Ty sie kochany juz nie pogrązaj. Wiem zaraz kto napisze to sami co ty, bo mam osobr ktora jest na waszym dc i mowi co planujecie zeby mnie nie unbanowali. Tacy jak ty nie mają prawa głosu.

+ czekam na udowodnienie tego co napisales. Informacje z dupy wziete. Podaj mi moment gdzie sie czyms kiedykolwiek chwalilem jak nawet z tobą nie gadam od miesiaca🤣🤣🤣

Teraz, Zelus___ napisał:

Mentosiak ty sie pogrążasz oskar sam udowodnił ze masz txt xray 1.17.1

Przesle ci ten plik,pobierz i zobaczymy czy hys znalazl. Was przydupas niezle dziala nie tylko ja przez niego mam bana weebie.

• Nie ośmieszaj się 1

58 minut temu, jadedturboo napisał:

Kazdy powie jak bylo. Cry more. Masz -rep na forum i cos gadasz? Wez idz graj z zelusiem czy cos bo cie juz odkleja

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za kłótnie.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy

Teraz, Zelus___ napisał:

Mentosiak ale jadedturboo ma na dc jadedtorboo123 a nie jadedturboo 

Chcesz go wrobić

Widac jak kombinujecie. Kazdy wie jaka prawda mam ssy jaki mial nick. Ja nie jestem bezmozgiem jak ty i jestem opancerzony na kazdy gownoargument od ciebie.

16 godzin temu, Zelus___ napisał:

mentosiak mam nagrane jak mowisz mi ze jak bedzię nether to kopiesz na xray xd

Taak? Dziwne, poniewaz z tego co pamietam gadalem z tobą dluuuuugo przed netherem🤣🤣 a z twoimi koleżkami nawet sie w gadki nie zadaje.

Offtopic, powinni ci dac ostrzezenie 5% - 

16 godzin temu, Zelus___ napisał:

Na nie. Mentosiak nie raz chwalił sie ze bedzie kopał na xray

Też mentosiak sie pytał na dc jak grać gdy sie ma bana

Czy ty wogle wiesz co napisales? Porażka...

@oldmancats mysle ze rozpatrzy to odwolanie bo troszke długo sie czeka😪

Połączono posty.//jipsyy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...