Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ixyzw

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ixyzw
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: nie wiem, dawno nie grałem
Opis sytuacji: nabrała mnie ochota na zagranie w minecrafta a wbijam na serwer a tu ban za omijanie blokad (?) nie rozumiem sensu tego skoro rzadko gram a multikont nie posiadam. Licze na rozpatrzenie tego bo myśle że to błąd administratora lub coś innego. Btw, admin nie patrzy kogo banuje czy jak.
Screen bana:
image.thumb.png.fa57cc25fdec88f9f0fc7f7616e7a3f4.png 

lauren hashian win GIF

7 minut temu, kamileq27 napisał:

Neutral 

Niech old się wypowie ale powinieneś mieć bana za cheaty jak już miałbys wrócić 

A to z jakiego powodu mam dostać bana jakbym wrócił? Byłem sprawdzany z 2 miesiące temu, dostałem bana na chyba 4 dni a po banie dalej grałem ale zrobiłem sobie przerwe

lauren hashian win GIF

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Omijanie zostało zgłoszone przez Administrację niższą, więc nie pamiętam sytuacji. Jednak postanowiłam ponownie sprawdzić konto i IP kont, które są powiązane z Twoją osobą, również są powiązane z Twoją osobą na forum, więc wątpie, żeby to był ktoś inny.

No description available.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...