Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

niewolnikXDD

niewplnikXDD
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

A wiec tak gram se na serwie i pisze na chacie ogolnym poczym modchat dal mi upo ze nie mam tak pisac gdyz pisalem ze zaplace jak ktos doda do znaj co bylo oszystwem i zgadzam sie z tym banem na 30 min ale po przejscu bana zaczolem rozmowe z administratorem oczywiscie odrazu w moja strone poszlo przesmiewcze XDD z tego co mi sie wydaje nie zbyt zna regulamin ale dobrze zapytalem sie jej czy moge dalej tak pisac dopuki admin nie powie zebym przestal potwierdzila to po czym gracz powiedzial ze ma mi dac bana co admin serwera bez upo zednego zrobil dal bana chcialem to wyjasnic i wbilem z 2 konta na innym urzadzeniu co nie jest zaliczone jako mk i zaczolem wyjasniac znowu XDD zostalo tylko wyslane i dostalem bana za tkz. Utrudnianie pracy administracji mam ss dla tych adminkow wiec licze na szybka odpowiedz i zmiane dotychczasowej administracjj 

Edytowane przez niewplnikXDD
  • Nie ośmieszaj się 3

byłem w grze kiedy ta sytuacja miała miejsce

i to my gracze zadecydowaliśmy by cię zbanować cały serw był na tak

nie reagowałeś na upomnienia adminów

oscamowałeś z 3 osoby

obraniałeś się tym że się przejęzyczyłeś chociaż ci na msg spamowałem co to naprawdę znaczy

Jestem definitywnie na DO ODRZUCENIA

więcej powodów u sahen24 i kamileq27

pozdrawiam CrystaliiXD

Edytowane przez CrystaliiXD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...