Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMr0wka
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...xMr0wka
Nick Administratora, który banował: ... Less_Than3
Kiedy to się stało?: ... 24.02.2022  
Opis sytuacji: ... Napisałem cytuje "/pomoc Kuźwa dostałem bana kiedyś za to że na wymianie 5 3 3 sprzedałem za 1,1mln a teraz kurwa chłop mnie ojebał na 2 głowy czarnego szkieleta i wszystko jest okej nie posraj się i daj mi upomnienie"  może nie powinienem tak pisać i przepraszam ale ban na 4 dni wkurzyłem się poprostu jak pomysłem że odrzucił mi odowlanie do tych główek a poprostu były dwa wątki / okej ban na 12h rozumiem przepraszam że tak napisałem ale z teka za dużo 4 dni co różnica obraza administracji lub gracza jak się gracza obrazi 2h a administracje 4 dni to oznacza że ktoś jest gorszy 
Screen bana: ... Zdjęcie bo pisze odowlanie na telefonie bo mam słaby laptop

1645703966955761635575425802703.jpg

Edytowane przez Less_Than3

Niestety, ale nie wkleiłeś całości swoich czynów, wiadomości brzmiały następująco:

"[12:49:21] [Render thread/INFO]: [CHAT] [DYŻUR] xMr0wka: odrzucicl mi jakis pedal Less_Tahn3"

"[12:51:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [DYŻUR] xMr0wka: kuzwa zjebany macie serwer jak ja kogos na /wymiana sprzedalem kilof 5 3 3 za 1,1mln a tak jak chlop teraz mnie (tutaj znajduje się wulgaryzm niepotrzebny do oceny sytuacji) na 2 glowy szkieleta czarnego macie (tutaj znajduje się wulgaryzm niepotrzebny do oceny sytuacji) super daj se mi te upomnienie bys sie nie zesral"

Jak widać, nie dość, że obraziłeś mnie to cały serwer, do odrzucenia.

Edytowane przez Less_Than3
  • Like 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...