Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kordian7
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kordian7
Nick Administratora, który banował: DaXim_
Długość bana: 1 tydzień i 3 dni 23godziny 59minut 56 sekund
Kiedy to się stało?: gdzieś koło 22.00
Opis sytuacji: Kopałem swoja działkę i dostałem bana za nukera i za speedmine odwołuje się od tego cały czas byłem przy komputerze i nie zostałem ogóle zawołany na sprawdzanie a nie używałem takich rzeczy jak speedmine i nuker jak by admin zawołał na sprawdzanie to by sam zobaczył ze żadnych chatów nie mam a on po prostu olał sprawę. Myśle ze on to wywnioskował po moich lagach bo wczoraj miałem bardzo słąby internet i mnie cofało.
Screen bana: Na Banie pisze Cheaty [ SpeedMine,Nuker]

Edytowane przez Less_Than3

Dominik ty się słyszysz wogule bo sądzę że chyba nie tagi masz jak ci mam udowodnić ze miałem lagi mógł to sprawdzić przy banowaniu mnie jakie miałem ping 

Napisałem co pisze na SS bana to powino wystarczyć 

jak coś Kordian to @dominik585 jest upośledzony i ma wklęsłego więc

go się nie słucha. a a propo bana to zasluzony jesli byly cheaty jak nie to nie ale nie ma SS wiec do odrzucenia albo niech  @DaXim_ sie wypowie naura

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za niestosowne zachowanie do innych Użytkowników.//jipsyy 

Edytowane przez jipsyy
  • Nie ośmieszaj się 1

@Kordian7

Myślę że jak zostałeś zbanowany bez sprawdzania @DaXim_ ma nagranie jak kopiesz i też prosimy żeby się wypowiedział

Miałeś naprawdę aż takie lagi że kopałeś i biegałeś szybciej od takiego DaXima? 

@Mati_not_sus ja rozumiem że coś ci tam napisałem że jestem na nie ale to nie powód do obrażania drugiej osoby bo tak pisać w necie to sobie możesz a jakbyś kogoś spotkał to już by Ci nie było do śmiechu 

Napisałem wyżej czemu jestem na nie 

Odwołanie powinno zostać od razu odrzucone bo brakowało tam bardzo dużo rzeczy 

Nadal na nie @DaXim_ dobra robota 😛

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...