Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

UwUnikuss

UwUnikus3

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: UwUnikuss
Nick Administratora, który banował: xKitka
Kiedy to się stało?: 18-19godzina  21.02.2022

Opis sytuacji: Dostałem bana za to że wiedziałem iż ktoś gra na mk, dodawałem go na działke a to ze odkładał go w mojej skrzynce(znajdowała się ona na mojej działce) bo chciał go przechować  ponieważ bał się ze dostanie bana a CHYBA nie ma bana za ukrywanie czyjegoś konta w regulaminie. 

Screen bana: 

image.thumb.png.14a582d6969d1f2dd3d075d37d074f4d.png

• Superka 1
  • Thinking 1

Wyjaśnialiśmy już tego bana na teamspeaku i jestem za odrzuceniem odwołania, już mówię dlaczego.

Zapomniałeś tutaj wspomnieć o kilku sprawach.

Dodawałeś do swojej działki multikonta, które kopały na x-ray, a one zostawiały netheryt na Twojej działce. 

Sam wykopałeś dwie sztuki, a na licytację wystawiłeś to:

image.png

Wytłumaczysz nam to? W odwołaniu napisałeś tylko o tym, że kolega chciał przechować, nic nie wspomniałeś, że oddawał Ci to na sprzedaż. 

Doskonale wiedziałeś, do kogo te konta należą. Nie chciałeś odpowiedzieć nam na pytanie, jak nazywa się główne konto tej osoby. 

Jest to brak współpracy z administracją oraz utrudnianie naszej pracy. 

• Superka 2
  • Like 2

image.png

Godzinę temu, xKitka napisał:

Wyjaśnialiśmy już tego bana na teamspeaku i jestem za odrzuceniem odwołania, już mówię dlaczego.

Zapomniałeś tutaj wspomnieć o kilku sprawach.

Dodawałeś do swojej działki multikonta, które kopały na x-ray, a one zostawiały netheryt na Twojej działce. 

Sam wykopałeś dwie sztuki, a na licytację wystawiłeś to:

image.png

Wytłumaczysz nam to? W odwołaniu napisałeś tylko o tym, że kolega chciał przechować, nic nie wspomniałeś, że oddawał Ci to na sprzedaż. 

Doskonale wiedziałeś, do kogo te konta należą. Nie chciałeś odpowiedzieć nam na pytanie, jak nazywa się główne konto tej osoby. 

Jest to brak współpracy z administracją oraz utrudnianie naszej pracy. 

po pierwsze usunąłem to z licytacji później 
po drugie ta osoba powiedziała że już nie chce jej się grać i mogę to sprzedać

po trzecie perm za utrudnianie pracy administracji?

image.png.87c7bb28def2c569a36de7b3d837f8a3.png

proponuje ponowienie rozmowy na ts3 i proszę o nadanie blokady za jakiś konkretny powód a nie za ,,do dogadania na ts3"

5 minut temu, UwUnikus3 napisał:

po pierwsze usunąłem to z licytacji później 
po drugie ta osoba powiedziała że już nie chce jej się grać i mogę to sprzedać

po trzecie perm za utrudnianie pracy administracji?

image.png.87c7bb28def2c569a36de7b3d837f8a3.png

proponuje ponowienie rozmowy na ts3 i proszę o nadanie blokady za jakiś konkretny powód a nie za ,,do dogadania na ts3"

@xKitkawszystko wyjaśniła

To że zdjąłeś x64 sztabki netherytu nie zwalnia cie ze ktoś kopał ci to na Mk XD wydaje mi się że nikt jeszcze nie ma 64 sztabek netherytu 

W drugim powiedziałeś że osoba która ci to na kopała "nie chce się jej grać" jak do tej pory na Mk chciało się jej wbijać i kopac netheryt 

Po za tym chcesz łagodniejszą karę? Może byś dostał jakbyś współpracował z administracją na temat kto ci to wszystko na kopał oczywiście zabraliby ci cały netheryt

Jest to do odrzucenia może na następnej edycji nie będziesz już dodawał kogoś do działki kto kopie ci netheryt XD 

• Like 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...