Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Requu

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Requu
Nick Administratora, który banował: Allicja
Kiedy to się stało?: Dziś koło godziny 18
Opis sytuacji: no to tak poszedłem szukać skrzynki która była schowana w netherze przez administratorów miałem szczęście bo ją znalazłem po chwili zostałem zabrany na sprawdzanie wszystko fajnie pobrałem anydeska wbiłem na TS no i moderator Allicja rozpoczeła sprawdzanie mnie i natrafiła na program tinytask do którego tak przyznaje się posiadam go, sprawdziła date modyfikacji tego pliku i okazało się że był on używany w trakcie tej edycji więc zostałem ukarany banem za cheaty. Poźniej wbiłem na Tsa jeszcze raz bo wiedziałem ze nie używałem od dawna tego tiny taska i tu kolejny raz zawaliłem ja wprowadzając administratora w błąd ponieważ powiedziałem że program był użyty 18 stycznia o 8:49:32 pogodziłem się z tym że dostałem słusznego bana ale coś nie dawało mi spokoju więc postanowiłem jeszcze raz sprawdzić tego tiny taska i data modyfikacji która widniała w właściwościach to był 8 stycznia tylko problem jest taki że ja zacząłem grać na tej edycji bodajże 12 stycznia więc nie mogłem użyć go w trakcie trwania tej edycji rozumiem że posiadałem program który jest uznawany za wspomagacz na serwerze ale nie użyłem go podczas grania na nim jeśli będzie trzeba moge podesłać również ssa z właściwości tinytaska nie chodzi mi też o odbanowanie mnie bo moge poddać się ponownemu sprawdzaniu bo wiem że nie używałem żadnych wspomagaczy. Ogólnie to na koniec pozdrawiam całą administracje Realcrafta i innych graczy tego serwera ❤️ 
Screen bana: 

ban realcraft.png

Edytowane przez Requu
Literówka x2
  • Superka 1
  • Przytulas 1

Witam, Chciałbym oznajmić, iż ten gracz z którym grałem dłuższy okres mojego życia w gry, które graliśmy nie używał nigdy wspomagaczy, które pomagały w rozgrywce np. W minecraft huzuni. Jedynie używał Tiny Taska, lecz do robloxa, lecz nie został użyty TinyTask podczas grania na edycji. Pozdrawiam Miły gracz _Lolzik_

Edytowane przez Lolziczek
Tak
  • Thinking 1

28 minut temu, dominik585 napisał:

Fajnie się rozpisałeś ale muszę być na nie 

Samo Posiadanie niedozwolonych modyfikacji jest karane... 

Jest to zrozumiałe ale czy jeśli modyfikacja niedozwolona nie była użyta w trakcie gry to czy jest sens karać za samo posiadanie ? Moim zdaniem nie zabardzo 

• Superka 1
  • Like 1

10 minut temu, Requu napisał:

@Alicja albo inny administrator jest w stanie cokolwiek napisać albo wydać werdykt ? ja jestem w stanie jedynie na swoją obrone wstawić tego screenshota z właściwości 

Poczekaj na rozpatrzenie twojego odwołania... 

Alicja ani nikt nie musi nic tutaj pisać tylko uzgodnić co i jak z zarządem serwera 

Jak oldmancats rozpatrzy twoje odwołanie to odrzuci/zaakceptuję 

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...