Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_Serwus

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _Serwys
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: 20.02.2022
Opis sytuacji: wczoraj o godzinie 19 otworzono nether, nie wiem dokładnie, ale chyba 10 minut później napisano o skrzynkach, przygotowanych na otwarcie netheru, jakoś o godzinie 03.15 zacząłem szukać skrzynki jakiejś, dowiedziałem sie, że jedna jest na czerwonym wysokim drzewie, więc go szukałem, sprawdzałem różne drzewa, zobaczyłem Alicjje oraz wysokie drzewo, postanowiłem je sprawdzić i znalazłem skrzynke zebrałem rzeczy i postanowiłem sie teleportować na działke, po chwili zlagowało mi Minecrafta, więc go wyłączyłem i włączyłem, okazało sie, że byłem sprawdzany i wyszedłem nic o tym nie wiedząc, jeśli można, moge udowodnić teraz, czy później, że nie mam żadnych cheatów, bo jak sie nie myle z czego na chacie czytałem jestem oskarżony o x-raya.
Screen bana: image.thumb.png.ceb285c33e2d6dbd0f8a0c6d8dc4f7a2.png

Myślę że troszkę się zgubiłeś w tym co napisałeś 

Więc napisałeś że "zlagowalo" ci minecrafta i nic nie wiedziałeś że jesteś sprawdzany po chwili piszesz takie coś jak "z czego na chacie czytałem jestem oskarżony o x-raya." 

Więc z tego co wnioskuję

Zlagowalo ci MC wyszedłeś z niego nie wiedząc że jesteś w sprawdzarce ale jakimś cudem przeczytałeś że jesteś oskarżony o x-raya 

W odwołaniu ładnie i miło się rozpisałeś ale muszę być na nie 

Zeltraz dobra robota 😛

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

zanim wywaliło mi Minecrafta, pisali coś o mnie z x'rayem, oraz wydaje mi sie, że nie mogło być innego powodu dla jakiego mnie sprawdzano, ponieważ ta skrzynka była ukryta w drzewie.

• Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...