Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa komenda

justdeox

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick : justdeox
Propozycja dotyczy : nowy plugin
Opis propozycji : A więc tak mam spoko propozycje tak zwany "roll" chodzi o to że został by dodany nowy plugin i plugin polegałby na tym że gracz mógłby napisać na chacie komende "/roll gracz" i wylosowałoby mu jakiś tam itemek z gry oczywiście na te "rare" itemki byłby inny procent szans na wydropienie niż na te typu idk 16 drewna. Dostępne by były 3 rolle /roll gracz /roll vip /roll svip na każdy z nich byłby jakiś tam czas oczekiwania oczywiście na /roll vip /roll svip byłby dłuższy czas ponieważ byłby większy procent na to że dostanie coś dobrego to chyba logiczne więc np. /roll gracz czas oczekiwania 2h /roll vip czas oczekiania 6h i /roll svip czas oczekiwania 16h, nie wiem czy wytłumaczyłem to wystarczająco dobrze żebyście zrozumieli o co mi chodzi ale dokładnie to samo było w grze "hurtworld" jedni wiedzą co to za gra jedni nie wiedzą ci co wiedzą to chyba nie muszę tłumaczyć.. i to chyba tyle 
Dodatkowe SS'y : mozna sobie obczaic filmiki na yt z hurtworlda i tam na pewno bedzie gdzies 

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 3

Nie powiem że nie jest fajna aczkolwiek jest już /kit i myślę że to wystarczy, co do lepszych itemow to jest już coblex i też magiczna skrzynia więc myślę że też wystarczy, a reszta jest na ogół łatwo dostępna... 

Nie róbmy tutaj takich rzeczy że wystarczy 1 i masz wszystko pograjmy trochę i się pomęczmy. 

Jestem na nie

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Ciekawa propozycja i fajne urozmaicenie rozgrywki. Byłabym na tak, gdyby zwiększono czas oczekiwania, ponieważ częste używanie tej komendy znacznie ułatwiłoby grę. 

unknown.png

EZ WIKA XD

unknown.png

SAD :((

Jestem na nie.

Nie zrozum mnie źle, ale jest tzw. podobna rzecz z komendą /dziennezadania, jest to też coś w stylu ruletki z przedmiotami, w której przedmioty stają się cenniejsze wraz z kolejnymi dniami, możliwa dla wszystkich (bez względu na wyższe rangi). Moim optymistycznym zdaniem jakoś mi to nie podchodzi pod ten serwer, lecz z jakimiś serwerami RPG.

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

W dniu 13.02.2022 o 20:59, sparkyy napisał:

Nie powiem że nie jest fajna aczkolwiek jest już /kit i myślę że to wystarczy, co do lepszych itemow to jest już coblex i też magiczna skrzynia więc myślę że też wystarczy, a reszta jest na ogół łatwo dostępna... 

Nie róbmy tutaj takich rzeczy że wystarczy 1 i masz wszystko pograjmy trochę i się pomęczmy. 

Jestem na nie

Kit jest po to aby odebrać itemki które zawiera kit i czas oczekiwania to 24h nie ważne czy to vip czy svip, magiczne skrzynia i klucze to jest tylko dodatek dość kosztowny, a roll to coś co mógłby użyć każdy co jakiś czas i mógłby dostać dosłownie wszystko od zwykłej trzciny do np kilofa 6/3/3 (oczywiście potrzebujesz farta tak jak z skrzynkami) mam nadzieję że rozumiesz.. 

10 godzin temu, Wermisia napisał:

Ciekawa propozycja i fajne urozmaicenie rozgrywki. Byłabym na tak, gdyby zwiększono czas oczekiwania, ponieważ częste używanie tej komendy znacznie ułatwiłoby grę. 

Czas dodałem jako przykład, jeżeli propozycja zostałaby zaakceptowana to administracja sama by ustaliła ile by się czekało na dany roll bo byłoby ich 3 od /roll gracz do /roll svip 😄 

5 godzin temu, Mariooo1337 napisał:

Jestem na nie.

Nie zrozum mnie źle, ale jest tzw. podobna rzecz z komendą /dziennezadania, jest to też coś w stylu ruletki z przedmiotami, w której przedmioty stają się cenniejsze wraz z kolejnymi dniami, możliwa dla wszystkich (bez względu na wyższe rangi). Moim optymistycznym zdaniem jakoś mi to nie podchodzi pod ten serwer, lecz z jakimiś serwerami RPG.

ehh zadania dzienne... masz je co 24h i zazwyczaj dostajesz siano albo jakiś shit, od czasu do czasu siądzie coś dobrego.. a taki roll urozmaiciłby grę każdemu graczowi nawet takiemu nowemu ponieważ by wyczekiwał tych kilku godzin po to aby zarolować i może dostać coś dobrego plus zawsze coś nowego do serwa co by się spodobało nowym graczom bo to chyba najważniejsze aby grało więcej i więcej 😄 

• Like 1

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...