Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Lunar Client...

na_swuj_sposub

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Karolux
Propozycja dotyczy (tytuł): Lunar Client
Opis propozycji: Pisałem już ową propozycję jakiś czas temu. Niby było, że oczekuje na wprowadzenie czy coś, jednak lunar dalej widnieje na liście niedozwolonych modyfikacji. Będąc szczerym, jest to jedyny taki serwer, na którym jest on zabroniony. Lunar nie służy po to, by mieć przewagę nad innymi graczami. Jest on po to, aby zwiększyć fps i zoptymalizować grę, żeby była przyjemniejsza dla graczy. Ja i zapewne spora część osób nie może grać na tym cudownym serwerze ze względu na beznadziejny regulamin. Liczę na wprowadzenie zmian jak najszybciej.
Dodatkowe SSy:

0261DC39-2734-4AE4-A66A-F25116BE0F7A.jpeg

• Superka 3

No jestem na tak bo w lunarze nic nie jest niedozwolonego 

No chyba że xXOskar ci powie dlaczego jest zabroniony bo już nam mówił na ts3 tylko go nie słuchałem 

Lunar miał być wprowadzony już dawno i zarząd serwera już "PODOBNO"  coś działa w tym temacie lecz myślę że to jest takie coś jak "niedługo będzie wprowadzone" a tak naprawdę nic nie robią tylko trzymają graczy w niecierpliwości 

• Superka 3

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Jestem na tak

Tak jak powiedzial dominik administracja mowila ze JUZ NIEDLUGO lunar będzie dozwolony... a jakoś po paru tygodniach dalej nic ://... zreszta Bartek tez dobrze napisał, wydajemy 100zl na grę a musimy grac bez żadnych urozmaiceń ://

• Superka 3

image.png.6b161203d2b8a85f8c8e17940199c53f.png

IDOL!image.png.aee8eb74a8e781b4c359ae817c9d3855.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...