Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usunięcie autoclickera z listy niedozwolonych modyfikacji

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ZOORtheKID
Propozycja dotyczy (tytuł): Usunięcie macra/autoclickera z listy niedozwolonych modyfikacji
Opis propozycji: Hej, przychodzę dzisiaj z propozycją usunięcia macra/autoclickera z listy niedozwolonych modyfikacji. Czemu? O ile na wcześniejszych edycjach można było się domyślić czemu jest to zakazane (pvp 1.8), to na tej edycji zostało wprowadzone pvp 1.9+. Aktualnie klikając bardzo dużo cpsów nie da się praktycznie nikogo zabić, więc właściwie to dlaczego autoclickery powinny być zakazane? Wiadomo, że przydatne są tylko do pvp więc ja jestem za usunięciem ich z listy niedozwolonych modyfikacji. Pamiętajmy też o graczach serwerów pvp 1.8 gdzie macra są dozwolone gdyż nie każdy posiada odpowiednią myszkę do szybkiego klikania więc logiczne, że jeśli ktoś gra na takich serwerach oraz na rc to podczas sprawdzania może dostać bana nawet jeśli tutaj nie używa autoclickera.
Dodatkowe SS'y: nie

• Superka 1
  • Przytulas 4
  • Nie ośmieszaj się 1

Jestem na neutral z przewagą na tak 

Niestety macro/autoclicker może nam pomóc w bugowaniu różnych rzeczy czy tam questów lub każdy jak będzie mieć macro będzie denerwował naszą administracje RealCraft i będą sypały się bany bo np taki xXOskar powie ze tak nie może być i nie chce mu się wyłączyć dźwięków tylko musi dać bany tak jak zrobił to niektórym graczom 

• Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...