Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dorianoo

_Habla

Wyróżnione odpowiedzi

Jestem jak najbardziej na tak. Usunięcie doriana z serwera ułatwiło by życie na pewno wielu osobom, w tym oczywiście biednym trzynastolatkom do których dorian niejednokrotnie pisał różne podteksty seksualne. Droga Administracjo, postawcie się na miejscu tych dzieci i wyobraźcie sobie ową sytuacje: wchodzi na serwer 13-letnia/12-letnia niewinna dziewczynka która chciała zwyczajnie zagrać w jakiś serwer mc i pisze do niej dorian "chcesz się wykąpać ze mną w wannie kiciu?". Sytuacja jest koloryzowana, dorian pisze gorsze rzeczy (wiem z własnego doświadczenia, trauma do końca życia) dorian jest też bardzo nie miłą i toksyczną osobą co da się wywnioskować z czatu i również bardzo zaczepną i konfliktową. Kiedy zrobisz coś co mu się nie spodoba będzie próbował cię zniszczyć (nieudolnie ale zniszczyć). moim zdaniem za samą akcje "jest okej?" powinien zostać usunięty z serwera jako zagrożenie dla młodszych osób. Moim zdaniem usunięcie doriana poprawiło by reputacje realcrafta. POZDRAWIAM #blacklistadladoriana 

• Superka 10
  • Przytulas 1
  • Sad 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2

a 

jestem jak najbardziej za usunięciem tego gracza z tego pięknego serwera powody między innymi u @kasiulinaoraz dodam od siebie ze chciałam tego gracza darzyć sympatia ale on mnie na każdym kroku wyzywał przez co płakałam 

dorian mówił ze ma 180cm ale jak go spotkałam to się zastanawiałam gdzie ten 1cm ale teraz już wiem

Edytowane przez Anielkaa
  • Superka 7
  • Przytulas 1
  • Wow 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

PWWP.PNG.74069d0d9c1cdb32997b9d396204abbc.PNG

2090476355_Beztytuu.png.6ed05804ad8eec6996408e301f5efbd2.png

i see forever in your eyes..

i feel train to you 

W tym momencie zrozumiałem, że mam kolejną osobę, która dostanie swoje 5 minut! 🤯🔝 Początkowo uważałem gracza, za normalną osobę, lecz widzę, że wiele osób ma inne zdanie (damnn).  

• Superka 6
  • Przytulas 1
  • Nie ośmieszaj się 1

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...