Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usuniecie Dorianoo z forum

mr_bober23

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... mr_bober23 
Propozycja dotyczy (tytuł): ... Usuniecia Dorianoo z tego serwera
Opis propozycji: ... Chciałbym apelować o usuniecie dorianoo z tego super wspanialego najlepszego forum.  Dorianoo to osoba toxyczna ktora jest turbo niemiła dla wszystkich graczy (nie liczac dziewczyn -13 lat)
Dodatkowe SS'y: ... sory nie mam 😞

Edytowane przez mr_bober23
  • Superka 11
  • Haha 3
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Mrozi 2

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

Jestem na nie 

Nie rozumiem czemu zachowujecie się w stosunku do niego jak dzieci i wyzywacie go. 

Każdy wie co zrobił, było to dawno i zapewne była to dla niego nauczka i coś z tego wyciągnął. Co nie oznacza ze nadal wszyscy musicie go cisnąć z tego powodu bo to ani smieszne ani nic. 

• Superka 2
  • Like 1
  • Wrr 2
  • Thinking 2
  • Mrozi 1

05.04.21r [*]

222.png

jeszcze pytasz no pewnie ze na tak powody między innymi u @_Juzomi jeszcze dodam jak nie byłam legalana bałam się o moje bezpieczeństwo kiedy miałam kontakt z tym graczem a teraz jak jestem legalna to w ogóle boje się wejść przez niego na serwer ze będzie do mnie pisał jakieś podteksty o temacie seksualnym.

Z poważaniem Aniela

Edytowane przez Anielkaa
  • Superka 5
  • Haha 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

PWWP.PNG.74069d0d9c1cdb32997b9d396204abbc.PNG

2090476355_Beztytuu.png.6ed05804ad8eec6996408e301f5efbd2.png

i see forever in your eyes..

i feel train to you 

Jestem za zaakceptowaniem 

Jest to toksyczna osoba i jego obecność negatywnie wpływa na innych ludzi. Z serwera został już usunięty teraz czas na forum. Może odszedłby od komputera a nie pisał do dziewczyn w mc.

Edytowane przez Wermisia
  • Superka 5
  • Nie ośmieszaj się 1

unknown.png

EZ WIKA XD

unknown.png

SAD :((

Nie ma powodu usuwać mu konta, przecież nic nie robi złego. 

W dniu 6.02.2022 o 20:40, mr_bober23 napisał:

Dorianoo to osoba toxyczna ktora jest turbo niemiła dla wszystkich graczy (nie liczac dziewczyn -13 lat)

Chyba tylko dla ciebie. 

Dajcie mu już spokój bo to naskakiwanie cały czas na niego stało się już nudne. 

W dniu 6.02.2022 o 20:46, kasiulina napisał:

na tak bober dobrze gada z serwera mc tez go najlepiej usuncie bo sie na trzynastki slini pozdrawiam

O widzę zazdrosna jesteś. 

W dniu 6.02.2022 o 20:46, _Juzomi napisał:

jestem na tak, dorian jest bardzo toksyczna osobą

No chyba nie. 

W dniu 6.02.2022 o 23:03, Anielkaa napisał:

jeszcze dodam jak nie byłam legalana bałam się o moje bezpieczeństwo kiedy miałam kontakt z tym graczem a teraz jak jestem legalna to w ogóle boje się wejść przez niego na serwer ze będzie do mnie pisał jakieś podteksty o temacie seksualnym.

Jest taka komenda jak /ignore. Skoro jeszcze nie dałaś mu ignore, to oznacza ze nie przeszkadza ci jak on pisze do cb. A jak się boisz wejść na server z jakichś wymyślonych powodów to udaj się do psychiatry, może jeszcze nie jest na to za późno. Szkoda, ze nie chwalisz sie o czym ty mu piszesz...

2 godziny temu, Wermisia napisał:

est to toksyczna osoba i jego obecność negatywnie wpływa na innych ludzi.

Jakich ludzi, konkrety jakieś? Raczej pozytywnie tylko. 

Jestem na nie.

• Superka 5
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Mrozi 2

W dniu 6.02.2022 o 20:40, mr_bober23 napisał:

Chciałbym apelować o usuniecie dorianoo z tego super wspanialego najlepszego forum.  

Dorianoo nic złego nie zrobił żeby usuwać go z forum. Na forum jakoś się zachowuję, nie ma żadnych podstaw żeby go stąd usunąć... 

W dniu 6.02.2022 o 20:46, kasiulina napisał:

na tak bober dobrze gada z serwera mc tez go najlepiej usuncie bo sie na trzynastki slini pozdrawiam

To co się stało, było kiedyś, na pewno wie co zrobił i nigdy więcej tego nie zrobi, a pisanie, że ciągle się na kogoś slini, nie jest jakimś wytłumaczeniem, czemu ma odejść z serwera/forum. 

Może po prostu tak piszesz, bo nie chcesz żeby na kogoś się slinil i tylko myślał o tobie🤔 o ile jesteś legalna. 

W dniu 6.02.2022 o 20:46, _Juzomi napisał:

jestem na tak, dorian jest bardzo toksyczna osobą

Jak na razie, nie zauważyłem żeby był jakiś toxic, po prostu ma taki charakter, a jeśli tobie to przeszkadza jest takie coś, jak /ignore 

W dniu 6.02.2022 o 23:03, Anielkaa napisał:

jeszcze pytasz no pewnie ze na tak powody między innymi u @_Juzomi jeszcze dodam jak nie byłam legalana bałam się o moje bezpieczeństwo kiedy miałam kontakt z tym graczem a teraz jak jestem legalna to w ogóle boje się wejść przez niego na serwer ze będzie do mnie pisał jakieś podteksty o temacie seksualnym.

Z poważaniem Aniela

Myślę, a nawet wiem, że wiesz, ze jest taka komenda jak /ignore nick. 

Jesteś legalna i boisz się o swoje bezpieczeństwo, nie chcesz żeby ktoś do ciebie takie coś pisał, przypominam jest takie coś jak /ignore, a jak w końcu dorianoo zniknął z serwera, to może się na nim pojawisz i zaczniesz grać, bo w końcu nie będziesz się już bała XD no chyba, że po prostu taka wymówka, żeby bez argumentów wtrącić się do czegoś i mieć "podniecenie", że gracz coś tam dostanie? 

20 godzin temu, Wermisia napisał:

Jestem za zaakceptowaniem 

Jest to toksyczna osoba i jego obecność negatywnie wpływa na innych ludzi. Z serwera został już usunięty teraz czas na forum. Może odszedłby od komputera a nie pisał do dziewczyn w mc.

Nie jest toxic osobą, jest po prostu taki z charakteru. 

Ja też wyzywam, kogoś jak mnie zaczepi i się czepia o wszystko, tak też robi dorianoo, tylko ze bez wulgaryzmów. 

Czas na forum? Po co ma być usunięty z forum, jak nic nie robi, nie jest toxic, ani nic no chyba, że rozumem, niektórzy by się ucieszyli i mieli to podniecenie, że w końcu coś dokonali w życiu, jak niszczenie drugiej osoby... 

15 godzin temu, NigeriaEnjoyer napisał:

jestem na tak bo wyzywa ze mam cheaty a boi sie duela

a reszta powodow wyzej

Wyzywa to każdy kto jest słabszy w pvp, ja też byłem słaby w pvp wyzywałem każdego, że to cheater i nic się nie stało, trzeba po prostu pomyśleć 😛

Co do samej propozycji jest ona do odrzucenia, dorianoo nic wam nie zrobił na forum, żeby go banować. 

I weźcie się za swoje życie a nie ciągle ciągnięcie temat, co stało się kiedyś, niektórzy z was są dorośli, a zachowujecie się jakbyście mieli po 13lat, co jest bardzo śmieszne i przykre z waszej strony. 

Wiem, że teraz przez niektórych będę jechany, myślę, że nawet przez znajomych, którzy mnie lubią, ale nie lubią dorianoo. 

Niestety mam to głęboko w dupie, co ktoś sobie o mnie pomyśli, chcecie dawajcie sobie "nie ośmieszaj się", nic to nie zmieni w moim życiu, jak i w waszym... 

Edytowane przez dominik585
  • Superka 2
  • Przytulas 1
  • Nie ośmieszaj się 6
  • Mrozi 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

W dniu 9.02.2022 o 15:26, dominik585 napisał:

Myślę, a nawet wiem, że wiesz, ze jest taka komenda jak /ignore nick. 

Jesteś legalna i boisz się o swoje bezpieczeństwo, nie chcesz żeby ktoś do ciebie takie coś pisał, przypominam jest takie coś jak /ignore, a jak w końcu dorianoo zniknął z serwera, to może się na nim pojawisz i zaczniesz grać, bo w końcu nie będziesz się już bała XD no chyba, że po prostu taka wymówka, żeby bez argumentów wtrącić się do czegoś i mieć "podniecenie", że gracz coś tam dostanie? 

xd typie gram zapewne dłużej od ciebie na tym serwerze i znam RACZEJ wszystkie komendy ale owszem może zdarzyć się ze jakiejś komendy zapomnę bo miałam przerwę od serwera a po tym jak wróciłam to Dorian nie zmienił nic swojego zachowania i nadal był chamskim, toksycznym oraz mściwym graczem 

a to twoje „podniecenie” to bedzie miał jedynie dorian jak uda mu się porozmawiać z PWWP

aha no i sory admin ale nie dało się edytować odpowiedzi która napisałam wyżej 

W dniu 8.02.2022 o 21:53, eryter22 napisał:

Jest taka komenda jak /ignore. Skoro jeszcze nie dałaś mu ignore, to oznacza ze nie przeszkadza ci jak on pisze do cb. A jak się boisz wejść na server z jakichś wymyślonych powodów to udaj się do psychiatry, może jeszcze nie jest na to za późno. Szkoda, ze nie chwalisz sie o czym ty mu piszesz...

drogi eryterze jest wielu graczy którzy mi przeszkadzają ale chce zobaczyć czym dzisiaj się pochwala żeby miec co sobie poczytać na czacie bo strasznie wieje nuda 

nie wiem czy wiesz ale brakuje w Polsce dobrej pomocy psychologicznej (na dobrych psychiatrów w Polsce którzy cie wysłuchają trudno trafić) gdzie w naszym kraju wydaje mi się ze dużo wieksza cześć społeczeństwa niezależna od wieku ma problemy psychiczne i potrzebuje pomocy wiec nie wiem co w tym śmiesznego bo takie przypadki zazwyczaj się kończą wiadomo czym co przywołuje we mnie refleksje ze lepiej otrzymać pomoc niż zajmować miejsce u psychiatry z problemami z którymi uważam ze sama sobie pomogę. Psychiatra zazwyczaj bierze dużo za jedna wizytę wiec osoby nie posiadające dużego budżetu finansowego zazwyczaj nie udają się do psychiatry tylko szukają pomocy np w internecie oraz dodam również ze niektórzy pomimo mojego młodego wieku zwracali się do mnie z pomocą bo nie wytrzymywali psychiczne wiec oczywiście starałam się ich wysłuchać i pomoc im w tych trudnych dla nich chwilach

zycze ci powodzenia eryter

Połączono posty.//jipsyy

Edytowane przez Anielkaa
błąd się wkradł
  • Superka 4
  • Like 1
  • Haha 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2

PWWP.PNG.74069d0d9c1cdb32997b9d396204abbc.PNG

2090476355_Beztytuu.png.6ed05804ad8eec6996408e301f5efbd2.png

i see forever in your eyes..

i feel train to you 

Imo może zostać i patrzeć jak go obrażają, ale należy zablokować mu możliwość pisania postów/odpowiadania na wątki a przede wszystkim zablokować mu emotkę "nie ośmieszaj się" bo nadużywa jej tak często, że mega mnie to cringuje i mrozi. 

• Superka 5
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...