Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

michalXDLOL

michalXDLOL
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...michalXDLOL
Nick Administratora, który banował: ...oldmancats
Długość bana: ...perm
Kiedy to się stało?: ...25.01
Opis sytuacji: ...Chciałbym zacząć od tego że gram na tym serwerze prawie każdego dnia i nigdy nie dostałem bana za niedozwolone modyfikacje. Od samego startu edycji do czasu bana nie wiedziałem, że osoba o nicku: Mr_lisek widnieje na black liście oraz że gra na serwerze ukrywając się pod innym nickiem, ponieważ wcześniej nigdy nie miałem z tą osobą styczności bo poprostu się nie znaliśmy. Tamtego dnia, w którym dostałem perma chodziłem po działce kinix gadając na discordzie. Pare minut wcześniej na kanał dołączył Mr_lisek i nic nie wspomniał o BL. Mając tyle godzin ile maiłem i wszystkie topki, nie ryzykowałbym tego wszystkiego przez kolesia którego ledwie znam.  
Screen bana: ...
1445247741_banekran.thumb.png.2c123d2e77c2a4bb5a272414d0a3c6fd.png

Edytowane przez jipsyy
  • Nie ośmieszaj się 4

Do odrzucenia

Trzecie podanie i to samo tłumaczenie. 

Z liskiem nie grasz od tej edycji więc na pewno wiedziałeś ze miał BL a kłamanie jeszcze bardziej stawia cie w złym świetle. 

Topki nie oznaczają ze dostaniesz unb bo perm jest nadany słusznie. Ponadto jesteś trzecia osoba która broni się topkami i nie wiedzą że Lisek ma BL więc takjakby  XD 

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Do odrzucenia 

Brak tagów 

Brak prawidłowej nazwy odwołania 

Widzę że wszystkie te same bzdury co u @kinix2958 i @Arczi0077____ ciągle mówicie tłumaczycie ze nie wiedzieliście że gracz o nicku mr_lisek123 jest na BL

Napisałeś że jesteś codziennie na serwerze z czego mr_lisek123 dostał już z 4 permy za swoje Mk to co teraz powiesz ze w tamtych momentach was nie było XD?! 

Zresztą nie ma co gadać sam przyznałeś się w odwołaniu że byłeś na dc i na działce kinix2958 gdy mr_lisek123 wtedy tam był 

Lepiej dla was jakbyście poczekali na odwołanie kinix2958 i jakby je zaakceptowali byście też napisali ale widzę że się spieszycie... 

• Superka 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

21 godzin temu, kamileq27 napisał:

Do odrzucenia

Trzecie podanie i to samo tłumaczenie. 

Z liskiem nie grasz od tej edycji więc na pewno wiedziałeś ze miał BL a kłamanie jeszcze bardziej stawia cie w złym świetle. 

Topki nie oznaczają ze dostaniesz unb bo perm jest nadany słusznie. Ponadto jesteś trzecia osoba która broni się topkami i nie wiedzą że Lisek ma BL więc takjakby  XD 

kamileq27 Trzecie podanie i tłumaczenie jest takie samo ponieważ osoby te najprawdopodobniej rozmawiały razem na discordzie. Gram z Michałkiem i resztą wesołej gromadki od kilku lat i mogę potwierdzić że Michałek prawie nie zna się z Mr_liskiem, przez nasz serwer discord przewinęło się już wiele różnych osób i zapamiętanie ich wszystkich jest prawie nie realne i michałek mógł by go nawet nie pamiętać więc tym bardziej mógł nie wiedzieć że znajomy znajomych znajomego  ma bl bo przecież ktoś kto wchodzi na kanał głosowy na jakimś discordzie nie chwali się wszystkim że miał by bl.kamileq27 owszem topki nie oznaczają że ktoś dostanie unb w tym się zgodzę, ale Michał nie napisał tego o topkach aby dostać unban tylko, najprawdopodobniej napisał to aby przedstawić(przekazać) że gra bardzo długo na tym serwerze i mu zależy na unbanie ponieważ stracił bardzo dużo czasu wbijając te topki na tym serwerze mc.

• Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

27 minut temu, StalowyPL2006 napisał:

kamileq27 Trzecie podanie i tłumaczenie jest takie samo ponieważ osoby te najprawdopodobniej rozmawiały razem na discordzie. Gram z Michałkiem i resztą wesołej gromadki od kilku lat i mogę potwierdzić że Michałek prawie nie zna się z Mr_liskiem, 

To ja się wypowiem. 

Myślę, że poczekanie co stanie się z pierwszym podaniem, jest realne i jakbym ja dostał za takie coś bana, napewno bym czekał co stanie się z podaniem, ale powiedzmy kinix2958. 

MichałXDLOL zna się bardzo dobrze z liskiem, ponieważ jak mr_lisek robił mk, to ciągle razem wychodzili na pvp i się nie bili, a tłumaczenie, że się nie znają, nic tu nie da i po prostu jest śmieszne. 

michałek mógł by go nawet nie pamiętać więc tym bardziej mógł nie wiedzieć że znajomy znajomych znajomego  ma bl bo przecież ktoś kto wchodzi na kanał głosowy na jakimś discordzie nie chwali się wszystkim że miał by bl. 

Jak mówiłem MichałXDLOL i mr_lisek123 znają się bardzo dobrze, bo nawet często ze sobą gadają/gadali. 

Owszem mr_lisek123 chwali się, że ma bl, powiedzmy, ja nie wiedziałem, że mr_lisek123 ma bl, jak wszedłem na dc kawiorka, on akurat mi powiedział, że jest na bl, więc ja nie gadam od tamtej chwili z mr_lisek123 na dc, ani nigdzie, bo nie chce mieć kłopotów. 

kamileq27 owszem topki nie oznaczają że ktoś dostanie unb w tym się zgodzę, ale Michał nie napisał tego o topkach aby dostać unban tylko, najprawdopodobniej napisał to aby przedstawić(przekazać) że gra bardzo długo na tym serwerze i mu zależy na unbanie ponieważ stracił bardzo dużo czasu wbijając te topki na tym serwerze mc.

Topki w odwołaniach nic a nic nie znaczą  jak przedstawiliście 

Ale to, że poświęcił swoją drugą połowę życia, na ten serwer i ukrywał gracza, który ma black listę, jest i wyłącznie jego winą. 

Więc do odrzucenia 

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...