Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Arczi0077____

Arczi0077____
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Arczi0077____
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: 25.01.2022
Opis sytuacji: Dostałem tego dnia perma za rzekome ,,Ukrywanie osób na BL,, Nie miałem pojęcia  ,że ta osoba(lisek) miała BL co prawda byłem z nim na dc 

ale wbiłem kiedy był już na kanale. Nie zgłosiłem go ani nie biłem myśląc ,że jest to kolejna osobą z naszej ekipy. Nie wiem też skąd miałem mieć 

informacje ,że ta osoba ma BL sam zamieniłem z nim jedno zdanie. Gadałem na tym dc chyba mniej więcej 30 min po czym poszedłem grać ze

znajomymi. Nie ryzykował bym permem za ukrywanie osoby której w ogóle nie znam. Według mnie niczemu nie zawiniłem i byłem po prostu w złym 

miejscu o niewłaściwym czasie.
Screen bana: 

Zrzut ekranu (967).png

Edytowane przez jipsyy
  • Nie ośmieszaj się 2

Więc tak 

Ukrywałeś gracza mr_lisek123 który siedzi na BL 

To że nie wiedziałeś że on jest na blce nie zmienia tematu 

Gdy wbiłem na kanał dobrze się bawiliście z liskiem na RC 

Reszta powodów dlaczego masz nie dostać unbana u kinix2958 pod odwołaniem 

Do odrzucenia 

Nie pisze nic więcej bo mi się nie chce XD 

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1
  • Dislike 1
  • Nie ośmieszaj się 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Według mnie mega niesłuszny ban. Arczi to dobry chłopak i nigdy by nie grał z kimś na BL 😞Jeszcze jedno generalnie nie piszcie ,że to samo co kinix2958 itp. bo to gówno prawda, Arczi gadał z kinix dwa lub raz w życiu ,a co dopiero grał. Za Zaakceptowaniem odwołania :DDDD

• Nie ośmieszaj się 3

Podobnie jak u kinixa, czyli:

Neutral z przewagą na Odrzucenie.

Oczywiście, rozumiem całą sytuację, aczkolwiek skąd mamy wiedzieć, że naprawdę nie zdawałeś sobie sprawy z tego, że masz do czynienia z typem z BL?

Moim zdaniem, można by dać Ci szansę jednak na podobnych zasadach co z nie przyznaniem się do cheatów, administracja zabrałaby działkę, pół stanu konta i dała by UB, jednak jeśli sytuacja by się

powtórzyła, bana nie dało by się zdjąć.

Przypomnę tylko, że to jest tylko i wyłącznie moja wizja, jak można by to rozstrzygnąć.

Pozdrawiam

• Thinking 2

The pantagon choose azure over aws.

43 minuty temu, Dynks_1YT napisał:

Podobnie jak u kinixa, czyli:

Neutral z przewagą na Odrzucenie.

Oczywiście, rozumiem całą sytuację, aczkolwiek skąd mamy wiedzieć, że naprawdę nie zdawałeś sobie sprawy z tego, że masz do czynienia z typem z BL?

Moim zdaniem, można by dać Ci szansę jednak na podobnych zasadach co z nie przyznaniem się do cheatów, administracja zabrałaby działkę, pół stanu konta i dała by UB, jednak jeśli sytuacja by się

powtórzyła, bana nie dało by się zdjąć.

Przypomnę tylko, że to jest tylko i wyłącznie moja wizja, jak można by to rozstrzygnąć.

Pozdrawiam

Na obronę Arcziego chce tylko powiedzieć że gram z Arczim prawie cały czas gdy jest aktywny. Na discorda gdzie Arczi miał styczność z osobą z BL dołączyliśmy w prawie tym samym czasie, a Arczi jak i ja nie znaliśmy połowy serwera (Dołączyliśmy wyłącznie dlatego, że byliśmy sojusznikami innego poszkodowanego michalaXDLOLA)Jak dla mnie poprostu oskarżony znalazł się w złym miejscu o złej godzinie.

• Haha 2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...