Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana poziomu trudności na parkour [HARD]

Mariooo1337

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Mariooo1337
Propozycja dotyczy (tytuł): Tranformacja poziomu hard na /warp parkourhard
Opis propozycji: Siema, jest pewna kwestia, która mnie nie pokoi, a jest to utworzony parkour, na warpie parkour, przez administracje 😉. Od kiedy gram, przez wszystkie edycje na topce /topparkour, cała topka była zawsze zapełniona spoceńcami wraz ze mną (czasami). Lecz w tej edycji coś krucho. Najgorszy wynik to 195 sekund, a przeważnie na wcześniejszych edycjach (o ile jestem pewny) najgorszy wynik kończył się tak od 35-70 sekund. Pewnie się zapytacie, czym jest to spowodowane 🤔, prosta odpowiedź! Jednym słowem parkour jest zbyt skompliokwany, uciążliwy na sercu, może doprowadzić do zawału oraz nadciśnienia. Jak temu zapobiec, także jest na to prosta odpowiedź!🥳 Wystarczy trochę pogłówkować i zmienić np. początek z drabinkami i blokami miodu, wg mnie trzeba przekombinować coś z drabinkami oraz możliwe, dobrym pomysłem jest usunięcie 1x 180 po wejściu na samą górę, przed uczynieniem skoku wiary 🙊. Dalej nie powiem, ponieważ nie doszedłem tam z powodu choroby serca😢. Parkour musi być równy dla wszystkich😡, nie dla samych wykwintnych graczy, którzy są uzdolnieni, aby zatytułować swój nick w TOP8, mieszcząc się poniżej 100 sekund🥵. Myślę, że administracja podejdzie do tego nie od łapu-capu, tylko weźmie swój gamemode 1 z kolana, aby znów nawet średni gracz który podejmie się wyzwania, przejdzie parkour w całości oraz z pełną satysfakcją! 😼
Dodatkowe SS'y:
 image.png.c9a20c8033cb04b841bd52554898b987.png

• Thinking 1

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Jak dla mnie ten parkour też jest uciążliwy dla serca i kosztuje tu dużo nerwów. Jak mówiłem jestem za zmianą, niektórych przeszkód, ponieważ sprawia to, że graczom nie chce się go przechodzić. Obecnie topka parkour wygląda bardzo słabo. Jak to powiedział Mariooo Bros zawsze na topce parkour byli sami spoceńcy i przechodzili nawet do niemożliwego jak @KrychaMieczXD w poprzedniej edycji. Jestem na TAK.

• Superka 1
  • Wow 1
  • Thinking 1

obraz.png.36e3b3122a6bc4c2610d092a3a41c60a.png    obraz.png.c0fa67e2059f540bb6fc9d1c680ac3a8.png

Myślę, że ten parkour nie jest aż tak trudny żeby go nie przejść. 

Wystarczy trochę pokombinować i pomyśleć, trzeba mieć ze sobą kilka klawiatur i myszek 😅

Przynajmniej dla mnie ten parkour nie jest aż tak trudny do przejścia, jak widać mam myślę, że niemożliwy rekord na tym o to parkourze, ale myślę, że trochę starań i dałoby radę zrobić o wiele lepszy czas. 

Widać, że nikt nie chcę się podjąć parkoura, więc można go trochę ułatwić i dodać trochę cheackpointow. 

Niektórzy próbują go robić, ale jak się spieszą i dostaną małego laga, to dany wynik się usuwa i trzeba przechodzić go od nowa (miałem tak kilka razy). 

Jestem na tak , ale żeby nie ułatwiać go aż tak bardzo, żeby przypadkiem nie było za łatwo. 

Edytowane przez dominik585
  • Przytulas 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...