Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kinix2958

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kinix2958
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: 25.01.2022
Opis sytuacji: Na swoją obronę chciałabym tylko powiedzieć że nie ma listy osób które mają bl dostępnej dla graczy więc nie mogłam wiedzieć że ta osoba ją posiada. Miałam z nim dosłownie minimalny kontakt zarówno jak i w grze oraz na discordzie. Nicki typu lisek, lisiasty itp są popularne  i skoro on grał tyle czasu i amin go nie banował to wydawał się ok. Jak widać na ss z rozmowy z dominikiem nie dostarczono żadnych dowodów wskazujących że miałam kontakt z osobą na bl. Mój czas na serwerze spędzam głównie na na wbijaniu topek kopaniu, robieniu questów, ulepszaniem /vw itp na pvp wychodziłam jedynie for fun więc posiadając 7 topek i przegranych ponad 500h nie ryzykowałabym utratą reputacji i banem za ukrywanie kogoś. Myślę że argumenty oraz fakty które przedstawiłam wyjaśniają całą sytuację i oczyszczają mnie z zarzutów ukrywania osób na bl. 
Screen bana: ...

banikv2.png

banik.png

• Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Nie ośmieszaj się 2

Szczerze cała sytuacja jest bardzo dziwna. Kinix dostaje perma za jakieś "ukrywanie osób z BL" gdzie nie miała kontaktu z tą osobą. Nie zostały przedstawiony żadne dowody świadczące o jakiś ukrywaniu graczy. Dla owego gracza byłoby nie na rękę robienie czegoś takiego. Kinix tak jak wspomniała ma duże zaangażowanie w serwer. Jak dla mnie ban nadany niesłusznie i administracja uwierzyła komuś na słowo. ZA UNBANEM!!

• Przytulas 1
  • Nie ośmieszaj się 3

Do odrzucenia 

Mr_lisek123 jest na blackliscie od ponad miesiąca to, że on jest fałszywy i nie powiedział wszystkim, ze ja ma to już wasza wina. Jak wychodziłaś na pvp, mr_lisek123 robił Mk i miałaś z nim sojusz tak jak większość z, którymi grasz (nawet pod innym nickiem typu karetka). 

Dowody były dostarczone, ale nie takie, że miałaś z nim kontakt na dc, (jak jest podane w ss) tylko na RC, np. Twoją działkę gdy się z nim dobrze bawiłaś i z innymi kolegami. 

Następnym razem uważaj z kim grasz, odczekaj karę i wracaj do gry. 

Godzinę temu, Maajsterek napisał:

Nie zostały przedstawiony żadne dowody świadczące o jakiś ukrywanie graczy. 

Owszem na ss jest napisane, że nie ma przedstawionych dodow, jak kinix Gada z mr_lisek123, ale z nim grała na RC. Dowody zostały wysłane do administracji i są one odpowiednie na perma kinix. 

Jak dla mnie ban nadany niesłusznie i administracja uwierzyła komuś na słowo. 

Myślisz, że administracja banuje kogoś bez dowodów? 

Banował was sam zarząd serwera, więc nikomu żadnych dowodów nie muszą przedstawiać. 

Kinix dostaje perma za jakieś "ukrywanie osób z BL" gdzie nie miała kontaktu z tą osobą. 

Były dostarczone odpowiednie dowody jak kinix współpracuje z osobą na BL. 

Jeszcze raz do odrzucenia. 

Połączono posty.//jipsyy

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

22 minuty temu, dominik585 napisał:

i nie powiedział wszystkim, ze ja ma to już wasza wina. 

skoro nie powiedział to w jakim stopniu to nasza wina jest to nie zmienia faktu że nie wiedziałam że on ma bl więc dostałam bana za nic. jedyne co na mnie jest to te ss z dc  podejrzewam ale na ss mogłam każdego dosłownie uchwycić i je sobie wstawić.

Edytowane przez kinix2958

14 minut temu, kinix2958 napisał:

skoro nie powiedział to w jakim stopniu to nasza wina jest to nie zmienia faktu że nie wiedziałam że on ma bl więc dostałam bana za nic. jedyne co na mnie jest to te ss z dc  podejrzewam ale na ss mogłam każdego dosłownie uchwycić i je sobie wstawić.

Myślę, że jak będziesz mówiła zarządowi, że nie wiedziałaś o bl mr_lisek123 nic nie zmieni w twojej sytuacji. 

Nadal do odrzucenia 

Edytowane przez dominik585
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

• Administrator
Admin

image.png.c6e9d05f3cf5ccb87f78ebd371ba542f.png

Czyli chcesz mi powiedzieć, że nie wiedziałaś że on ma BL mają przegrane 518h?

Przez ten czas on na swoim mk dostał przynajmniej 3 razy bana za BL.

1 godzinę temu, kinix2958 napisał:

Na swoją obronę chciałabym tylko powiedzieć że nie ma listy osób które mają bl dostępnej dla graczy więc nie mogłam wiedzieć że ta osoba ją posiada. Miałam z nim dosłownie minimalny kontakt zarówno jak i w grze oraz na discordzie.

Przyznajesz się co do winy w samym odwołaniu więc jak dla mnie już do odrzucenia.

Grałaś z nim to słusznie dostałaś bana i jest to twoja wina. 

Banów i tak mało poleciało i zapewne jeszcze parę osób za ukrywanie poleci.

• Superka 4

image.png

Siemka ja jestem za unbanem bo nie ma na forum z tego co wiem listy Bl wiec mogła ona nie wiedziec o tym. Stala sobie moze kinga na pvp z nim z tego co wiem z waszych wypowiedzi ale to nie oznacza ze wiedziala ze to on takiak ja bym rozmaiwal z kolega zlodziejem a nie wiedzialbym o tym bo nie kazdy wszystko wie wiec ja jestem za skroceniem kary bo Kinix2958 nie narazala by sie 7 topkami i przegranym czase i wydanymi pieniedzmi na ten serwer. Niektorzy ludzie to kapusie i donosza na innych nie majac dowodów. Wiec tutaj powinno byc wyjasnione wszystko z old i z tym kapusiem i osobami pokrzywdzonymi poniewaz nie tylko kinix2958 dostala perma za to i mysle ze kilka osob powinno dostac unbana. * :))

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za używanie wulgaryzmów.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 5

20 godzin temu, ArriveDerci napisał:

Nie będę się za bardzo rozpisywał Krycha i Dominik super opisali sytuację. Wspomnę tylko o swojej kiedy znajdowałem się na serwerowej BlackLiście i wszedłem na Mk to @kamileq27dostał bana z takim samym powodem jak ty kochaniutka za samo pisanie /msg ze mną więc tbh możesz wsadzić sobie to odwołanie do kieszeni i zająć się może idk życiem realnym xDD bo ponad 500 godzin w tyle czasu edycji i siedzenie typowo dla tych godzin to uzależnienie nie chce być niemiły ale znajdź sobie jakieś koleżanki czy coś wyjdź z domu cokolwiek. Do odrzucenia Elo

hahahahahahahah jestem za odrzuceniem ale nie rozumiem dlaczego piszesz do osoby 14/15 letniej żeby zajęła się życiem... mordo masz ile 22/23? no nie wiem ale 20+ masz na pewno i ty jej piszesz zajmij się życiem? spędzasz na tym serwerze niewiele mniej. Warto dodać ze 360 godzin od rozpoczęcia edycji to też uzależnienie i nie wiem jak wy ludzie możecie tyle w to grać.. xd Trochę smutne to co napisałeś.. 

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za negatywną ocenę wątku bez podania przyczyny.

Edytowane przez Tadzio_
  • Superka 3
  • Thinking 1
  • Mrozi 1

W dniu 27.01.2022 o 16:17, TwojMisiu napisał:

Kinix2958 nie narazala by sie 7 topkami i przegranym czase i wydanymi pieniedzmi na ten serwer. 

No widzisz ale jednak się naraziła bo myślała że jej nikt nie zgłosi 

Niektorzy ludzie to kapusie i donosza na innych nie majac dowodów

Myślę że nie powinieneś mówić na kogoś kapuś jak sam nim jesteś(każdy nim jest) napisałeś że ktoś doniósł na kinix2958 nie mając dowodów XD to niby za co dostała ona bana? Były dostarczone odpowiednie dowody jak kinix dobrze się bawi z mr_lisek123

Wiec tutaj powinno byc wyjasnione wszystko z old i z tym kapusiem i osobami pokrzywdzonymi poniewaz nie tylko kinix2958 dostala perma za to i mysle ze kilka osob powinno dostac unbana. J60 :))

Oldmancats i osoba która dała dowody nic nie musi wyjaśniać oldmancats dostała dowody na kinix2958 i resztę więc nadała im słuszne bany 

Nie znasz sytuacji a się coś wychylasz i myślisz że coś zadziałasz żeby kinix2958 (twoja nowa koleżanka z którą dużo grasz) dostała unbana który został nadany słusznie 

(czyli tak jakby * bo sam jesteś 60) 

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za używanie wulgaryzmów.

Edytowane przez Less_Than3
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

Do odrzucenia powody u @ArriveDerci, @dominik585 i @KrychaMieczXD Od siebie mogę dodać tyle że ukrywałaś liska i bardzo dobrze o tym wiedziałaś ze ma BL więc skończ już kłamać i sie pogódź z banem. Dowodem na to że go ukrywałaś jest to że najprawdopodobniej nie zgłosiłaś ani jednego z jego mk, ja z graczem Zelus__ zgłaszaliśmy każde jego mk na /pomoc i /zglos i jak widać żaden z nas nie dostał bana za ukrywanie tego gracza. Pozdrawiam.

PS: Błagam cię wyłącz ten jasny tryb windowsa bo to naprawdę kuje w oczy.

Edytowane przez xav2133_
  • Przytulas 2

18 godzin temu, ArriveDerci napisał:

Pomijając że, twoja odpowiedź tutaj to totalny offtop to kompletnie nie zrozumiałeś przekazu mojej wypowiedzi która moim zdaniem ewidentnie wskazuje na to że, siedzenie i granie w gierkę i posiadanie przy tej okazji pewnej ilości godzin to raczej normalna sprawa. Natomiast siedzenie na serwerze tylko po to żeby te godziny nabijać z czerwonymi gałami to już co innego a wydaje mi się że, właśnie w tym przypadku tak było. Kolejna sprawa jest taka kolego, nie jestem alfą i omegą kinix ma gdzieś podany swój wiek? a zresztą nawet jak ma to mało mnie to obchodzi ile lat posiada ta dziewczynka ponieważ kolegów i koleżanki z którymi można spędzić czas można mieć już od przedszkola, dodam jeszcze tylko, że moja ilość godzin uwarunkowana jest graniem tylko na tym serwerze i głównie w klocki ale tak naprawdę nie wiem po co się tłumaczę wkurzyłeś mnie lekko nie wykorzystując podstawowej umiejętności jaką jest czytanie ze zrozumieniem , nie będę zaznaczał fragmentu bo jest łatwo się zorientować o który moment chodzi. Co do odwołania jeszcze raz jestem za odrzuceniem i podtrzymuje swoje słowa z wcześniejszej wypowiedzi. 

życiem sie zajmij, a nie te klocki 10 godzin dziennie

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

nwm trochę dziwne raczej wątpię żeby kinix2958 ukrywała kogo kolwiek z bl z tyle godzinami i topkami szkoda zapewnię jej było tego co już zrobiła na rc tak samo jak w odwołaniu że nigdzie nie ma napisane kto jest na bl więc mogła po prostu nie wiedzieć. Lecz też jest dziwne że taka osba jak arive dostała unbl chodz grała na mk szybciej i wątpię że granie na serwerze podczas bl pomaga w zdjęciu bana. jak dlamnie do zaakceptowania 

• Superka 2
  • Mrozi 1

rc-ss (2).png

12 godzin temu, sahen24 napisał:

nwm trochę dziwne raczej wątpię żeby kinix2958 ukrywała kogo kolwiek z bl z tyle godzinami i topkami szkoda zapewnię jej było tego co już zrobiła na rc

Mr_lisek123 jest na bl, dostał już kilka razy bana na Mk z powodu BL, kinix2958 jeszcze była przy tym i pisała mu F, więc chyba wiedziała, że jest on na BL a pisanie, że nie wie nic tu nie zmienia. 

tak samo jak w odwołaniu że nigdzie nie ma napisane kto jest na bl więc mogła po prostu nie wiedzieć. 

Chciałem pisać nawet propozycje żeby była lista z osobami z BL, ale @jipsyy powiedziała mi, że nie ma sensu jej pisać, bo zarząd serwera zapewnię nie wie już kto jest na BL z powodu, że niektórzy są już na niej kilka lat.

Lecz też jest dziwne że taka osba jak arive dostała unbl chodz grała na mk szybciej i wątpię że granie na serwerze podczas bl pomaga w zdjęciu bana. jak dlamnie do zaakceptowania 

Myślę,że nawet nie wiesz czy arrive grał na Mk podczas BL, więc nawet tak nie pisz. 

Myślę, że jakby zarząd serwera o tym wiedział arrive nie dostałby UnBL. 

A co do zdjęcia BL tylko dla arrive była to decyzja zarządu serwera, więc nikomu nic do tego. 

• Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

2 godziny temu, dominik585 napisał:

Myślę,że nawet nie wiesz czy arrive grał na Mk podczas BL, więc nawet tak nie pisz. 

Myślę, że jakby zarząd serwera o tym wiedział arrive nie dostałby UnBL. 

Owszem grał, bez powodu chyba bana bym nie dostał za ukrywanie go. 

Pozdrawiam 

• Superka 3

05.04.21r [*]

222.png

Nie miałam zamiaru tu odpowiadać ale jednak to zrobie

Osobiście jestem za odrzuceniem.

Ukrywanie osób na bl jest karane banem a jak wyżej wspomnieli grasz tyle że raczej wiedziałaś/eś o tym że ten gracz ma BlackListę.

Reszta rzeczy wymieniona u góry 

i miłego wieczoru

• Przytulas 1

co ja robię tu

1550629408_aaaea.png.a4830df593f3c98fc15322666a94e799.png.1ac1fccdbd596ecac4b39ac4409c60cf.pngtoshibainutoidol.png.cf9de0e582caee0b28e587fec600b122.png

Neutral z przewagą na Odrzucenie.

Oczywiście, rozumiem całą sytuację, aczkolwiek skąd mamy wiedzieć, że naprawdę nie zdawałeś sobie sprawy z tego, że masz do czynienia z typem z BL?

Moim zdaniem, można by dać Ci szansę jednak na podobnych zasadach co z nie przyznaniem się do cheatów, administracja zabrałaby działkę, pół stanu konta i dała by UB, jednak jeśli sytuacja by się

powtórzyła, bana nie dało by się zdjąć.

Przypomnę tylko, że to jest tylko i wyłącznie moja wizja, jak można by to rozstrzygnąć.

Pozdrawiam

• Thinking 1

The pantagon choose azure over aws.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...